A hegyes villa szexpóz rendkívül összetett, és rendkívül sokat tud: intenzív, mély orgazmust! Ezen kívül növeli az intimitást, és feldobja a szexuális életeteket is. 

A hegyes villa szexpóznak nem csak a neve állati

Ugye milyen jól hangzanak a hegyes villa szexpóz jótékony hatásai? Akkor mindneképpen ki kell próbálnod, hidd el, nem fogod megbánni! Nemcsak te fogod nagyon élvezni, a pasid is, úgyhogy máris eláruljuk, hogyan vezesd fel neki az ötletet!

A hegyes villa szexpóz számtalan ponton erősíti meg mind a szexuális életeteket, mind a kettőtök között lévő kapcsot. Egyrészt, a hegyes villánál elkerülhetetlen a szemkontaktus megtartása. Gondolkozz! Mikor vesztetek el utóljára egymás tekintetében? Pedig nincs ennél mélyebb és romantikusabb dolog, úgyhogy itt az alkalom, hogy ezt a romantikus szokást ismét gyakoroljátok!

A kapcsolatotokon is sokat segít ez a szexpóz

A mély szemkontaktus miatt sokkal inkább érezhető lesz majd az intimitás. Közelebb hozhat titeket, megvan az esélyetek arra, hogy ismét visszatalálhassatok egymáshoz. A szex érzelmes, bújós, meghitt oldala kerül majd előtérbe. 

A hegyes villa póz esetében a nő alul, a hátán fekszik. A férfi felül, eddig akárcsak a misszionárius. Ám a nő ebben az esetben az egyik lábát a férfi válla fölé emeli. A behatolás így sokkal mélyebb és intenzívebb lesz. Sőt, a behatolási szög is könnyedén változtatható, ha így szexeltek, ami szintén az orgazmus egyik fő összetevője. Készen álltok? Akkor hajrá!

via