Ugyan azt gondolhatjuk, a pasiknak minden bejön, ami a szexhez tartozik, mégis sokszor nehezebben vállalja fel a vágyait egy nő. Most öten megtették és elárulták, mit kérnének szívük szerint a pasijuktól az ágyban.

Hárman párban?

„Meg vagyok róla győződve, hogy heteroszexuális vagyok. Ez 100%. Mégis felmerül bennem, hogy jó lenne kipróbálni a szexet egy lánnyal. Vagy akár hármasban, csak egy lány legyen a vendég. Csak attól félek, hogy mi van, ha a pasimnak nem jön be. Fogalmam sincs, hogyan kérjem meg rá."

(Do not) talk dirty to me

„Imádok úgy szexelni, hogy magabiztos vagyok. Ha jó a kedvem, jól haladnak a dolgaim, úgy érzem a szex is jobb. De még ilyenkor sem merek mocskos szavakat használni, sem a pasimat erre kérni. Pedig nagyon szeretném. A pornókban is nagyon felizgat, nem értem miért, de beindít. Mégsem merem megkérni."

Királyomat szolgálom

„Nevetségesnek hangzik, de azt akarom, hogy az uralkodóm legyen. De ne csak tettekkel és szavakkal. Öltözzön be egy királynak. Legyen egy trón, korona, egy palást. Én pedig minden nap az alattvalójaként várnám haza. Félek, ha ezt elmondom, elhagy."

Mással, máskor

„Szeretnék párcserét. Néha felhoztam már, de nem mertem még kimondani, hogy én is erre vágyom, csak a témával szolgáltam. Ő nem annyira lelkes, szerinte elveszik a kapcsolatból a tisztelet. Idén New Yorkba utazunk, és ott szeretném megtenni. Mielőtt meghalok, ezt ki kell próbáljam... Nem tudom, leszek-e elég bátor, hogy az arcába mondjam, mit akarok."

Non stop orgasm

„Nagyon szeretnék egyszer 24 órát végigszexelni. Semmi másra nem vágyom, csak hogy bekészítsünk egy kis ételt és italt az ágy mellé, és egy egész napig ki se másszunk onnan. Nem tudom, milyen hatása lenne a kapcsolatunkra, és egyelőre még nem mertem szóba hozni sem..."

via