A párban élők között nagy lehet feszültség, a szinglik megismerkednek valakivel! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 


KOS

A napokban elé nyűgös leszel, ha szexről lesz szó. Kívánod ugyan, de állandóan találsz valami kivetnivalót a pasidban, hogy mit nem csinál jól, amit egy idő után mindketten meg fogtok unni, és összevesztek. A szinglik egy buliban összemelegednek ez sráccal.

BIKA

Nem vagy olyan jó színész, mint azt gondolod, kedves, Bika. A pasid érzi rajtad, ha egy jégcsap vagy, és nem kívánod a szexet. De miért mész ilyenkor bele? A szinglik egy új maszturbációs technikával kísérleteznek, ami felejthetetlen élményt okoz nekik.

IKREK

Amit érzel Ikrek, az valószínűleg a kiábrándultság. Elmúlt a rózsaszín köd, és már nem látod ugyanolyannak a pasidat, így viszont annyira nem is kívánod őt. Ha ez a helyzet, ne erőltess semmit, mert csak rosszabbul fogod érezni magadat szex után.  

RÁK

Meglehet, az utóbbi időben nem volt valami fényes a kapcsolatod az embereddel, de a szex még mindig fantasztikus vele, és emiatt nehezedre esik eldönteni, hogy menjél vagy maradjál. A szinglik megismerkednek valakivel, akitől totálisan begerjednek.

OROSZLÁN

Ez jó tanács neked, Oroszlán: ha kell a pasi, ne siess az ágyába! Inkább flörtölj vele sokat, és hagyd, hogy küzdjön érted! A párban élők gőzerővel igyekszenek feldobni a kapcsolatukat, és egyikük előrukkolhat a pornónézéssel.

SZŰZ

Szingliként ne kapkodj el semmit! Most nem éri meg hamar a másik ágyába ugrani. Jobban fog akarni, ha elhúzod az ismerkedést. A párban élőknél komoly nehézségek merülnek fel, amik akár véget is vehetnek a kapcsolatnak.

MÉRLEG

A párban élők vad dolgokkal próbálják felturbózni a kapcsolatukat:  kétszer is gondolják meg, mielőtt belemennek a swingerezésre vagy a párcserébe. Ezenfelül minden Mérlegnél nagy az esélye annak, hogy foglalt pasival gabalyodnak össze a napokban.

SKORPIÓ

A szinglik ismét rákattannak a Tinderre, de legalábbis nagy esélye van annak, hogy a neten kezdenek ismerkedni. A párban élők számíthatnak arra, hogy visszatér a régi tűz a kapcsolatukba, és a hétvégén már új pózokkal, játékszerekkel kísérleteznek.

NYILAS

Romantikus, forró napok várnak rád, Nyilas! A szerelmeddel szinte az egész hétvégét átszeretkezitek. Végre minőségi időt szántok az előjátékra, és az  utójátékra is. A pasid ügyességének köszönhetően a többszörös orgazmust is  megtapasztalhatod.

BAK

Eléggé nyugtalan vagy a pasid miatt, és ezért gőzerővel dolgozni kezdesz azon, hogy megtartsd. Főleg szexszel próbálod ismét magadba bolondítani. Mielőtt olyat is tennél, ami bőven kívül esik a komfortzónádon, nem ártana beszélned vele!

VÍZÖNTŐ

A szinglik ismét az ágyban találhatják magukat az egyik exükkel. A párban élők viszont új dolgokkal kísérleteznek, és még a bilincs, az ostor is előkerülhet a hálószobában.

HALAK

Nem alakul olyan romantikusan, filmbe illően a hétvégétek, ahogy azt megálmodtad magadnak, kedves Halak. Ám nem is lesz rosszabb! Most a váratlan izgalmas szituk tehetik színesebbé a szerelmi életeteket. A szingliknek kedve támad a saját testükkel kísérletezni, és meglepődhetnek azon, mitől indulnak be.