Játssz a hőmérséklettel


A zuhanyzó egy tökéletes hely arra, hogy kipróbáld, milyen érzés, ha úgy maszturbálsz, hogy a tested különböző hőmérsékleteken van izgatva. Ha nekidőlsz a hátaddal a hideg falnak és a zuhanyrózsából meleg vizet engedsz a csiklódra, akkor máris egyszerre két eltérő hőmérsékletű ingert kapsz. Ezt fel is lehet cserélni, ha befekszel egy kád forró vízbe, megemeled a csípődet és most hideg/langyos vízsugárral ingerled a klitoriszodat.

Getty Images/iStockphoto


Helyezd magad kényelembe


El tudsz érni úgy orgazmust ha állsz? Mert előfordulhat, hogy nehezebben megy, ha közben végig állásban kell megtartani magad. Kezdheted ugyan állva is az örömszerzést, de ha érzed, hogy egy szintnél nem jutsz messzebbre, helyezd magad kényelembe, és úgy folytasd. Minél inkább ellazultabb, relaxáltabb állapotban vagy, annál könnyebben juthatsz a csúcsra.


Használj síkosítót a maszturbáláshoz


Azt gondolod, hogy a zuhany alatt biztosan elég nedves vagy? Ez bizonyos szempontból igaz, de a maszturbáláshoz ez kevés - sőt pont hogy nem kedvez neki. A víz ugyanis lemossa a természetes nedvességet, és nincs olyan síkosító hatása, mint amire szükség lenne. Érdemes ezért olaj- vagy szilikon alapú síkosítókat használni, mert azoknak tovább tart a hatásuk zuhanyzás közben, mint a víz alapúaknak.


Kombináld anális izgatással


A zuhany alatt biztosan nem fogsz aggódni amiatt, hogy mindenhol elég tiszta vagy-e, és ha már úgyis használsz síkosítót, akkor elkalandozhatsz az anális területek felé is. Az ánusz tele van idegvégződésekkel, ezért izgatás hatására akár komoly gyönyöröket is elérhetsz. Egyedül, ellazulva tökéletes alkalom arra, hogy kísérletezz azzal, hogy mennyire élvezetes ez számodra.


Szerezz be egy tapadókorongos dildót


Ahogy a neve is mutatja, ez egy olyan játékszer, aminek az alján egy tapadókorong van. Ezzel pedig rögzíteni tudod a csempére, tükörre, a zuhanyfülke falára. Így szabad lesz mind a két kezed és azt is be tudod állítani, hogy milyen szögben, milyen magasságban legyen felhelyezve a dildó. Így sokkal inkább a hagyományos szexhez hasonló pózokban is tudod használni.

via