Ha szeretnél egy kis színt vinni a szexuális életedbe, jó választás lehet egy szexjáték. Az évtizedek óta szélsebesen bővülő kínálatból most a 10 legcsajosabb darabot válogattuk ki, alább mutatjuk őket a legkevésbé drágától kezdve az igazán extravagánsok felé haladva.

1. Screaming Lipstick

Mi lehetne csajosabb, mint a sminkszerek világát idéző szexjáték? A Screaming O nevű cég nemcsak rúzsra, hanem szempillaspirálra emlékeztető játékot is kínál, ami itthon is elérhető ötezer forint alatti áron.

2. Lovehoney

Húszezer forint nem tűnik különösebben olcsónak, de ez a szett négy szexjátékot tartalmaz ennyiért. Kezdőknek különösen ajánlott, nemcsak a jópofa, csajos design miatt, hanem azért is, mert aki egy ilyen Lovehoney készletet beszerez, az háromféle vibrátort plusz egy tojást próbálhat ki.

3. Stellar

Lehet valami futurisztikus és csajos egyszerre? A Stellar bebizonyítja, hogy igen. Az alakján kívül az anyaga is különleges: üvegből készült, így meleg vízben fel lehet melegíteni testhőmérsékletűre, de kalandvágyók a hűvöset is kipróbálhatják.

4. La rosa

Igazán nőies a La Rosa nemcsak a funkciójában, hanem a designjában is: ez a szexjáték egy vörös rózsát formáz, így első pillantásra nem is egyértelmű róla, hogy egy szexjáték. Húszezer forint körüli összegért lehet megrendelni.

5. Amorette tojás

28 ezer forint körüli áron kapható az Amorette nevű, távirányítható, vibráló tojás. A termék nemcsak tojásra, hanem kagylóra is emlékeztet elképesztően kifinomult, nőies designjával.

6. Crave Vesper

Nem minden vibrátor néz ki vibrátornak: a Sona Vesper sem. Elegáns ékszerekre emlékeztet ez a design, és a játékszer méretének köszönhetően egy ilyet akár még a nyakába akasztva is viselhet az ember. Mondjuk munkahelyre vagy családi karácsonyozáshoz inkább valami egyéb kiegészítőt válassz.

7. Le Wand Petite

Rózsaszínű és gyöngyházfénnyel csillog: ha Barbie-nak lenne szexjátéka, valószínűleg egy ilyet választana. Diszkrét, amint a neve is mutatja, valamivel kisebb, mint amekkorák a hasonló termékek szoktak lenni. A Le Petite Wand világoskékben is megrendelhető, de ha igazán csajos szexjátékokról van szó, csakis a pink verzió jöhet szóba!

8. Sona 2

A Sona 2 Cruise nem egy vibrátor, hanem a klitoriszt izgatja egy teljesen különleges módon, ennek megfelelően egy egészen máshogy intenzív, az orális szexhez hasonlítható élményt nyújtva.

9. A Király(nő)

Egy egyiptomi istennőnek való ez a King nevű játékszer, lenyűgöző designnal, és nem éppen mindenki számára elérhető árral: kétszáz dollárba, azaz több, mint hetvenezer forintba kerül. Nem csak lila, hanem zöld vagy piros verzióban is meg lehet rendelni, Swarovski kristályok díszítik.

10. Lelo

Itthon 137 990 forintért lehet megkapni ezt a luxuskivitelű párvibrátort a Lelótól. A kényeztetés itt nemcsak a testi élvezetet jelenti: ez a készülék szinte egy ékszer, huszonnégy karátos arannyal díszítették.

Via