Nem szeretnél szexjátékokra költeni? Esetleg van otthon egy egész fióknyi, de unod már, hogy minden nap ugyanaz a menetrend? Most elhoztunk 5 tippet, hogyan lehet földöntúli a maszturbáció mindenféle eszköz nélkül!

A jól bevált módszerek

Pornót nézni még mindig nem ciki! Itt az ideje, hogy most új lendületet vegyen egy kuckós este. Nézz meg egy pornófilmet, szörfölj a neten, és fedezd fel, melyik típusra indulsz be a legjobban. A szerelmes szeretkezések hiányoznak, vagy a vad szex? Élvezd ki, hogy képzeletben ott lehetsz, ahol csak szeretnél, és ehhez még segítséget is kapsz!

Wellness másképp

Itt az ideje elfoglalni a kádat vagy a zuhanyzót, és kisajátítani a zuhanyrózsát. Tudtad, hogy a legtöbb fejen már állítható a vízsugár erőssége és mértéke? Ne feledd, a víz hőmérsékletével is remek játékot folytathatsz!

Csináld pasival!

Na nem úgy, hogy ott van nálad. Csak írogass vele, szextingeljetek, és mesélj arról, mit tennél vele. Tuti, hogy soha nem maszturbáltál még egy szexi chat során! Itt az ideje elkezdeni.

Új tájak

Valószínűleg a maszturbációd csak a csiklód környékére terjed ki. Hatalmas hiba, amin most azonnal változtatnod kell! Simogasd a belső combod, a melleidet, a hasad - hidd el, bőven van még mit felfedezned a saját testeden is!

Csússzon jobban!

Síkosítót nem csak akkor használhatsz, ha pasival vagy, vagy ha anális szexre kerül a sor. Bátran nyúlj hozzá az önkielégítés alatt is. Hidd el, így még egyszerűbb, természetesebb és forróbb lehet az élmény!

via