A 27 éves Pamelia J egy igen ritka betegségben szenved: megállás nélkül nőnek a mellei, amik mostanra már akkorák, hogy akadályozzák a lányt a mindennapi tevékenységeinek elvégézésben is, sőt már járni is alig tud. 

Négy mérettel nőttek a mellei 

Az OnlyFans modell mellei mindössze nyolc hónap alatt négy mérettel növekedtek, s bár eleinte nem gyanakodott semmi kórosra, később kiderült, ez bizony egyáltalán nem természetes. 

Eleinte szórakoztató és érdekes volt látni, mennyit nőnek, ám az utóbbi időben már nagyony kényelmetlenné kezdett ez válni, most már azt kívánom, bárcsak normál méretűek lennének 

– mesélte Pamelia. 

Ritka betegség

Az ausztrál lányt aztán 2022 márciusában egy sebészhez irányították, aki megállapította, hogy a gigantomastia nevű betegségben szenved. A gigantomastia egy nagyon ritka állapot, ami gyors, túlzott mellszövetnövekedést okoz – aminek következtében Pamelia mindössze nyolc hónap alatt J-kosaras melltartóméretről M-es méretűvé vált. 

Az állapotot számos tényező okozhatja, beleértve a hormonális változásokat, a gyógyszereket és az autoimmun betegségeket is, ám Pamelia szenvedésének oka egyelőre ismeretlen. A lány poliszictás petefészek szindrómában, vagyis PCOS-ben is szenved, így több vizsgálatnak vetették alá, annak érdekében, hogy kiderüljön, van-e összefüggés a két betegség között, azonban magyarázatot még nem kapott az állapotára. 

Nagyon kényelmetlen, olyan nehezek és annyira fájnak 

– panaszkodott Pamelia, aki a fizikai fájdalom mellett mentális értelemben sincs jól. Hatalmas mellei miatt ugyanis alig talál olyan ruhát, amiben jól érzi magát, ráadásul a bámészkodó tekintetek is egyre jobban kikészítik. 

Műtét vár rá

Kínlódóm, hogy a mellemnek megfelelő ruhákat találjak, így általában végül csak a túlméretezett pólók mellett döntök. A nagyobb mellű nők számára eleve elég korlátozottak a lehetőségek, pláne, ha nem akarod, hogy a dekoltázsod látható legyen

– mondta a lány, aki hozzátette, sokszor veszi észre, megbámulják, ezért van, hogy inkább otthon marad. Pamelia egyébként megpróbált lefogyni is, ám a mellei eközben is csak tovább nőttek, ezért úgy határozott, mellkisebbítő műtéten vesz majd részt. 

@misspamelia

The skims dress was a vibe but it was see through 😕

♬ Dont play with it x candy shop - Hunny Bee 😈

Várnia kell 

Pamelia azonban – akinek már van egy gyermeke – még egy babáról álmodik, ezért az egészségügyi szakemberek azt javasolták neki, várjon a szülés utánig a beavatkozással. Egyébként nem kizárt, hogy a betegsége miat, a műtétet követően újra megnőnek majd a mellei, ám a lány kétségbeesetten vágyik némi enyhülésre, ezért úgy döntött, bevállalja az operációt. 

Nyíltan beszél a betegségről 

A fiatal lány ezen túlmeően igyekszik felhívni a figyelmet a ritka betegségre, a #gigantomastia már 21,5 millióan nézték meg a TikTokon, részben Pamelia vírusvideóinak köszönhetően. A lány arról is beszélt, hogy az online reakciók összeségében meglepően pozitívak voltak, sok nő pedig megosztotta vele a tapasztalatait a mellkisebbítéssel kapcsolatosan. 

Pamelia egy videón is megmutatta a hónapok alatt mekkorát nőttek a mellei: 

@misspamelia

You can really see it from August 👀 These were just screenshots from videos coz I rarely take pics. I will be taking pics every month this year!

♬ The Months of the Year - The Kiboomers

(via)