A te pasid, mit imád rajtad? Hihetetlen, de egy új kutatás szerint sok mindent elárul a férfiak személyiségéről, hogy a nőknek, melyik testrészét preferálják. Természetesen vannak, akik inkább a szexi lábakért vannak oda vagy éppen egy nő arcát nézik meg először, de általánosságban elmondható, hogy két női testrész különösen fontos szerepet játszik a pasiknál. Szóval, mellek vagy fenék? 

Ilyenek a cici imádók 

A kutatások szerint azok a pasik, akik a szép melleket imádják a legjobban egy női testen gyakran randiznak és szeretnek a figyelem középpontjában lenni, valamint imádják a férfias tevékenységeket és a különböző sportokat. Meglepődünk?

Giphy

 

Ilyenek a fenék imádók 

A nagy fenék kéz a kézben jár a szélesebb csípővel, ami a tudatalatti számára nagyobb gyermekvállalási képességet jelent.  Ez jelentheti azt, hogy a pasi még nem akar babát, de tudatalatt az agya már a családalapítást tervezi. Továbbá a popsit kedvelő férfiak gyakran az üzleti világban találják meg a számításaikat, pénzügyi területen vagy könyvelésben. 

Piszkos fantázia...

A szexszakértő, Eric M. Garrison szerint az anális szex meglehetősen tabutéma a mai napig: a fenék a hely, ahová a férfiak nem mehetnek. A szakértő szerint sok férfi azonban odáig van a gondolattól is, valamint kutyapóznál sem utolsó, hogy milyen fantasztikusan néz ki a választottjuk feneke. 

Via