Egyre népszerűbb az üvegvibrátor, amely elsőre talán kicsit ijesztően hangozhat a kemény anyaga miatt, de ez sokak szerint semmit nem von le az élvezetekből, sőt!

Az üvegvibrátorra senki nem mond nemet

Az elegáns, és egy kicsit félelmetes üvegvibrátorok nagyon népszerűek, és számos olyan élményt nyújtanak, amelyek egyedülállóak, és amelyekre csak ezek a típusok képesek, a hagyományos gumi változatok nem. 

Még a szexjátékok szerelmesei is lehetnek egy kicsit sznobok. Elvégre miért ne lehetne egy ilyen tárgy ugyanolyan kellemes a szemnek, mint az érzékeknek? Ebből a szempontból az üvegvibrátor mindezen tulajdonságnak megfelel. Rendkívül esztétikus megjelenésével, és az anyagából adódó extráival azonnal a szívükbe zárták a nők.

Mi az az üvegvibrátor?

Természetesen egy olyan szexjáték, amely üvegből készült. Más vibrátorokkal ellentétben, nem a legelterjedtebb anyagokból alkották meg őket, mint például a gumi vibrátorokat. Az üvegvibrátor egy merev pénisz alakját veszi fel, és hüvelyi, vagy anális behatolásra szolgál.

Az üvegvibrátoroknak is több fajtája létezik. Van az egyenes változat, amely a már előbb is említett hüvelyi és anális behatolásra szolgál. Ez nem kifejezetten a G-pontot izgatja, ellenben egyszerű kezelni, így kezdőknek ideális választás. 

De létezik ívelt üvegvibrátor is, amely viszont kifejezetten a G-pontnak okoz örömet, ennek izgatására találták ki. Ez már a férfiaknak is ajánlott, mivel rendkívül intenzíven izgatja a prosztatát. Ezek a szexjátékok egyébként ívelt fogantyúval rendelkeznek, és az átlagnál nagyobb ívelt fejjel, hogy a legérzékenyebb pontokat is elérjék. 

Vannak kisebb típusok is, ezek általában az anális kényeztetésre alkalmasak.

via