Sokan várták, hogy a Netflix sorozata, a Sex/Life visszatérjen. A második évadból sem hiányozhatnak a forró szexjelenetek, de nők figyelmét nem az izmos pasik, hanem egy vibrátor keltette fel.

Ezért kattantak rá a sex/life vibrátorára

Ha már ledaráltad a sorozatot, akkor biztos emlékszel a 3. rész egyik jelenetére, amikor Sasha belép egy pop-store-ba, ahol többek között az ő könyve is megtalálható. Az üzletben rengeteg színes vibrátor van, a rajongókat figyelmét pedig annyira felkeltették a rózsaszín és lila szexjátékok, hogy kinyomozták az eszközök márkáját. 

Az asztalon többféle vibrátor is van, a spanyol Cosmonak köszönhetően most azt is mutatjuk, hogy hol lehet őket beszerezni. A rózsaszín és lila szexjátékok az Amazonról vásárolhatóak meg. Sajnos nem sikerült az összeset kinyomozni, de a többit is onnan rendelhették. 

vibrator-sex-life-2023
Fotó: Amazon

A szilikonból készült vibrátor iránt megnőtt a kereslet, a Netflix sorozata óta sokkal többen rendelik meg, mint korábban bármikor. Az ára 57 dollár, teljesen vízálló, szóval nem véletlen, hogy ennyien rajonganak érte. 

Nem ez az első alkalom

A Netflix sorozatában már az első évadban is szóba kerültek a szexjátékok. Korábban pedig a 365 napban látott vibrátorra kattantak rá a nők. A nyuszivibrátor nem újdonság, de a filmnek köszönhetően ismét sokan választották ezt. A modell stimulálja a G-pontot, és a csiklót, rendkívül rugalmas, és még könnyedén meg is fogható. 


(via)