Amennyiben az alábbi 3 csillagjegy valamelyikéhez tartozol, akkor készülj, mert a dolgok komolyra fordulnak közted és Mr. Big között, mivel egy tengerparti séta közben a naplementében vagy a romantikus hajókázás alkalmával felteszi neked a nagy kérdést. Mutatjuk, kiknek szól az esküvői harang!

Ikrek

Talán már sejted is a lelked mélyén, vagy talán fogalmad sincs róla, de jobb, ha tudod Ikrek: a szerelmed valószínűleg megkéri a kezedet. Mindketten meg vagytok elégedve egymással, imádjátok a másikat, szóval jó ötletnek tűnik egy új szintre emelni a kapcsolatotokat. Készen álltok az elköteleződésre, és el tudjátok képzelni, hogy a másik mellett éljétek le az életeteket. Feltehetően, hagyományos keretek között fogja feltenni neked a kérdést!

Halak

Ez a nyár arról szól számodra Halak, hogy szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat a pasiddal. Az előtted álló hetek tele vannak érzékiséggel és romantikával, és annyira bolondultok egymásért, hogy talán a pillanat hevében teszi fel neked azt a bizonyos kérdést. Ne aggódj, ez nem egy sima fellángolás, valószínűleg már korábban is agyalt rajta, csak egyszerűen ő is várt a tökéletes pillanatra. Éppen ezért, meglehet, nem egy Instagram-képes lánykérés lesz, de annál őszintébbnek és romantikusabbnak fogod találni!

Oroszlán

A horoszkópod szerint a nyár hátralevő része nagyon pozitívan alakul számodra, Oroszlán. Talán te már régóta készen állsz a házasságra, csak a szerelmed vonakodott eddig komolyra fordítani a dolgokat. Most viszont fordul a kocka: végre igazán megérti a vágyaidat, és hajlandó eleget tenni nekik. Igazán boldoggá akar tenni, és ezért kész egy álomba illő lánykérés keretei között megkérni a kezedet. Merd kimutatni neki az érzéseidet, mert mindent belead abba, hogy igazán varázslatossá tegye a pillanatot.