Az idei nyár forróbb lesz, mint valaha: a júliusi szerelmi horoszkóp legalábbis szerelmet, de legalább egy szenvedélyes éjszakát minden csillagjegy számára ígér! Van azonban néhány olyan csillagjegy, aki ennél még többre is számíthat, ráadásul nem is akárkivel! Az asztrológusok most kiolvasták a csillagokból, hogy melyik három csillagjegy párosnak van a legtöbb esélye egy kis kölcsönös nyári flörtre! Az pedig már csak tőled függ, mennyire akarod komolyan venni a románcot...

KOS - VÍZÖNTŐ 

A Kos és a Vízöntő jegyek nem szívesen köteleződnek el hosszútávra, de ha idén nyáron találkoznak egymással és felélesztik egymásban a tüzet, akár még valami komoly is kialakulhat a kettejük flörtjéből! Először azonban csak élvezzétek az életet, csináljatok közös programokat és szórakozzatok jó sokat: a július hónap most nektek áll, minden esélyetek megvan a boldogságra! Ki tudja, talán még egy románc is lehet a dologból! 

BIKA - MÉRLEG

A Bika és a Mérleg csillagjegyek uralkodó bolygója egyaránt a Vénusz, a szerelem, a szépség és a szex bolygója. Mi mást jelenthetne ez, mint azt, hogy őrülten szenvedélyes éjszakákban lesz részetek? Csókolózás a tüzijáték alatt? Naplemente nézése a Dunánál? Esetleg egy kis nyilvános szex éjjel, valami rejtett zugban a Balcsinál? Bármi előfordul, ha bejöttök egymásnak és mivel mindketten hosszútávú kapcsolatra vágytok, nem érdemes elszalasztani ezt az ismerkedős alkalmat! 

IKREK - NYILAS

Az Ikrek csillagjegy a Levegő eleme, míg a Nyilas Tűzé: elképesztő konraszt ez, de idén nyáron valahogyan mégis működik e két csillagjegy románca! Először egyikőjük sem akar semmi komolyat, de ahogy telnek a napok, rájönnek, hogy szuperül kijönnek egymásal és simán belemehetnek egy olyan kapcsolatba, ami a saját szabályaik szerint épül fel. Az biztos, hogy ez a két jegy nem fog egymással unatkozni és amíg nem veszik túl komolyan a dolgokat, addig a kapcsolatuk is nagyon kiegyensúlyozott lesz! 

Via