A szinglikre forró nyári kaland vár, a párban élők szexszel vezetik le a feszültséget! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A nyár legforróbb éjszakája vár rád szombaton vagy vasárnap. Egész éjszaka, a legfantáziadúsabb pózokban fogjátok imádni egymást. Az biztos, hogy csorogni fog rólatok a verejték, akár szingli, akár párban élő vagy.

BIKA

Ha szingli Bikaként vevő vagy az egyéjszakás kalandra, akkor lesz kivel hancúroznod. Párban élőként pedig új dolgokkal próbáljátok felrázni a kapcsolatotokat. A tölcsér szexpózzal kísérleteztetek már, vagy a C-alakú szexjátékokkal?

IKREK

Nem úgy szeretkezik veled a pasid, ahogy szokott, és más egyéb furcsaságokat is tapasztalsz, ami miatt rossz érzésed van vele kapcsolatban. Mielőtt bármivel is megvádolnád, próbáld kideríteni, mi lehet a baja.

RÁK

Egész hétvégén imádjátok egymást a lovagoddal. Felesleges is lenne felöltözni, mert állandóan megkívánjátok egymást. Tele lesztek ötletekkel, hogy milyen játékos, fantáziadús módon elégítsétek ki egymást.

OROSZLÁN

Lazán felcsíped azt, akit szeretnél, sőt, ha bulizni mész, még annak is nagy az esélye, hogy egy gyors kalandban lesz részed. Párban élőként viszont már nem élvezed az együttlétet az embereddel, és fél lábbal kint vagy a kapcsolatból.

SZŰZ

Ha készen állsz Szűz, már a hétvégén bepasizhatsz! Ehhez nincs más dolgod, mint felmenni a Tinderre, és villámgyorsan találsz olyat, akivel randizhatsz. Párban élőként viszont most nem sok kedved van a szexhez.

MÉRLEG

Hirtelen elragadhat a hév téged és egy közeli barátodat egy bulis vagy lelkizős este után, és az ágyban találhatjátok magatokat. Ám nemcsak őket érheti ez a meglepetés, hanem a párban élőket is. Hoppá!

SKORPIÓ

Feszült lesz a hangulat közted és a szerelmed között. Habár többször is vadul egymásnak estek, a szex most nem oldja meg a problémáitokat. A szingli Skorpiók maszturbálás közben egy olyan pontra bukkanhatnak, ami extra gyönyörökhöz juttatja őket.

NYILAS

A lelked mélyén már nem vagy biztos abban, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot, emiatt a szexet sem élvezed már igazán, és ezt az embered is észreveszi. Viszont, ha a szinglik bulizni mennek, nagy eséllyel nem egyedül mennek haza.

BAK

Mi lenne, ha veszekedés helyett inkább szeretkeznétek Mr. Biggel? Eszméletlenül forró együttlétekben lehet most részetek, mivel most sokkal jobban kommunikáltok szexszel, mintsem szóban.

VÍZÖNTŐ

Fülledt napok várnak rád a szerelmeddel. Pont olyan áhítatosan imádjátok egymást az ágyban, mint egy erotikus film jelentében. Még akár a szinglik is átélhetik életük legforróbb éjszakáját.

HALAK

A legváratlanabb helyen és időben sikerülhet bepasiznod, akivel meglepően gyorsan egymásra találtok. A párban élők lelki szinten most kevésbé vannak egymásra hangolva, testi szinten viszont nagyon is!