A szexben az az igazán nagyszerű, hogy valójában csak a képzelet szabhat benne határokat. Ha te és a pasid kísérletező típusúak vagytok, akkor szinte biztos, hogy minden együttlét valódi izgalom. Bátran variáljátok a szexuális pózókat, na meg persze próbáljatok ki újakat is. Itt van például az ugró béka szexpóz, ami fűszer lehet a rohanós hétköznapokon, vagy édesség a meghitt hétvégéken. Ez az a póz, amivel olyan lesz a behatolás, mint még soha. Hidd el, ki kell próbálni!. 

Hogyan kell csinálni? 

Az ugró béka kivitelezése nem annyira bonyolult, a pozíció tökéletesítéséhez neked térdre kell ereszkednek, közben pedig a kezeddel tartsd meg magad, miközben a csípőd felemelt állapotban van. A fejedet és a karjaidat tedd az ágyra. Ekkor pedig jöhet a behatolás, ami tényleg földöntúli élmény lehet ebben a pozícióban.

Bónusz

Ennek a póznak ugyanis az a bónusza, hogy sokkal mélyebb behatolást eredményez, arról nem is beszélve, hogy a srác a kezével a csiklód is tudja izgatni, ami miatt még hamarabb jöhet az orgazmus. 

Jöhet a guggoló béka? 

Ha az ugró béka pózt kipróbáltátok és szeretitek, akkor egy kicsit tovább is mehettek, és adhattok egy esélyt a guggoló békának is. Bár ehhez a pózhoz nem árt egy kicsit fittnek lenni, ugyanis ez már egy kicsit melósabb alternatíva. Ha például lovaglópózban szexeltek, akkor áttérhettek pár perc erejéig a guggoló békára: te guggolj a pasi fölé és hagyd, hogy így hatoljon beléd. Ez a póz azért zseniális, mert a srác így sokkal jobban tudja irányítani a behatolást, te pedig hihetetlenül mélyen érezheted magadban a péniszét. Próbáljátok ki, egyikőtök sem fogja megbánni! 

(via)