A misszionárius szexpóz zseniáls hatással lehet a szexuális életetekre. Ez az alapvető pozíció ugyanis soha nem lesz unalmas. Néha elég egy-egy apró változtatás, hogy teljesen új, más élményt adjon. Most jöjjön 4 olyan megoldás, amivel felejthetetlen lesz!

PILLOW METHOD

Sokan azért nem kedvelik a misszionárius pózt, mert úgy érzik, egyáltalán nem annyira mély és intenzív az izgatás, mint amilyen kellene, hogy legyen. Akkor tegyél egy párnát a medencéd alá, így sokkal mélyebb lesz a pasi behatolása, mint az átlag szex során. Így a G-pontod is olyan intenzíven stimulálhatja, hogy akár hüvelyi orgazmusod is lehet. 

FÓKusz a melleken

A mellbimbójáték nem mindenkinek való, de egyesek számára a mellbimbó szívása vagy szorítása szex közben, a pusztán kellemes élményből kirobbanó orgazmusig vezethet. A misszionáriusban a partnered könnyen hozzáférhet a mellbimbóidhoz, itt az ideje, hogy éljetek a kínálkozó lehetőséggel.

Éljen a kötöttség

Jöhet egy kis extra? Ne féljetek új dolgokhoz nyúlni: például egy csinos kis sálhoz, vagy akár egy vadító bilincshez. Rögzítsétek a kezeid a fejed fölé, és hagyd, hogy most a pasid legyen a főnök. Őt is izgatni fogja a látványod, és téged is ez a szokatlan helyzet.

A levegő ereje

Gyakorold a mély, tudatos légzést. Feküdj a hátadra, és lélegezz mélyeket. Érezd, ahogy a levegő elárasztja a tested, majd távozik. Az oxigén áramlása segíthet abban, hogy jobban megéld a pillanatot, és persze nyugodtabb, relaxáltabb legyél. Ez az állapot az orgazmust is gyorsabban elhozza. 

via