A G-pont fogalmával szinte már minden nő találkozott. Az emberek egy része szerint csupán mítosz, míg másik azt mondják, ettől lesz szuperintenzív az orgazmus. Bizony a pasiknak is van egy ilyen pont a testükön, és most azt is eláruljuk, hogyan találhatod meg.

Ez a pasik G-pontja

A G-pont vagy más néven P-pont valójában a pasik prosztatájánál található. Ez egy olyan terület, ami szuperérzékeny, és tele van apró idegvégződésekkel, ami azt jelenti, hogy hatalmas élvezetet képes okozni. Ennek ellenére sokan félnek felfedezni a területet. Egy 2015-ös tanulmány szerint a prosztata orgazmusa 12 izom összehúzódását eredményezi, míg a pénisz orgazmusa csak négy-nyolc izomösszehúzódást eredményez. Más szóval, a férfi G-pont orgazmusa háromszor erősebb lehet. A prosztata a pénisz alapja és a végbél között helyezkedik el, és egy dió méretű mirigy

Így fedezzétek fel a területet

Az első és legfontosabb, hogy a pasiddal beszéljétek át a dolgokat, ha mindketten nyitottak vagytok a témára, akkor készüljetek fel rá alaposan, mert csakis így okoz majd élvezetet. Mivel a prosztata a végbélnyíláson belül helyezkedik el, így jó, ha a pasid alaposan megtisztítja az említett területet. Fontos, hogy te is felkészülj, hosszú körmökkel semmiképp se kezdj neki, hiszen így könnyen sérüléseket okozhatsz. 

Nem szabad rögtön a behatolással kezdeni, kezdetnek az is jó, ha pénisz és az ánusz közötti területet masszírozod. Fontos a fokozatosság, ha pedig eldöntöttétek, hogy készen álltok a behatolásra, akkor jöhet a síkosító. Enélkül el sem szabad kezdeni. 

Ha megvan a G-pont...

A pasi G-pontját csak az ánuszon belül találhatod meg, ha sikerült, akkor elkezdheted masszírozni. Jó módszer, ha az ujjadat begörbíted, és kiegyenesíted, mintha megpróbálnád magadhoz hívni. Körkörös mozdulatokat is rajzolhatsz rá, vagy óvatosan megnyomhatod, mint egy csengőt. A nagy nyomás hatására a pasik azt érezhetik, hogy pisilniük kell, ez ilyenkor teljesen normális. 

Szexjátékok is szóba jöhetnek, vannak olyan termékek, melyeket kifejezetten a prosztata stimulálására fejlesztettek ki. Ezek jóval kisebbek, mint egy hagyományos vibrátor, és speciális kialakítással rendelkeznek. 


Via