Mára egy szexkvízt készítettünk neked, szóval ha kíváncsi vagy, hogy eleget tudsz-e erről a témáról, ami jórészt a mai napig tabunak számít, akkor jó helyen jársz, mert most tesztelheted magad!

Szexkvíz 12 kérdéssel

Külön rovata van itt a Cosmopolitan.hu-n a szexnek és a szerelemnek, szóval ha rendszeresen olvasol minket, akkor valószínűleg a kérdések nagy része nem fog túl nagy fejtörést okozni.

Minden kérdésnél 4 lehetséges válasz közül kell kiválasztanod az egyetlen helyeset, és ha valamiben nem vagy biztos, az sem csalás ám, ha gyorsan egy másik ablakban utánaolvasol! A kvíz további része garantáltan meg fog várni (vagy akár elölről is újrakezdheted), és ha megtudsz még több tényt és információt a szexről, azzal csak jól jársz.

Évszázadokig, évezredekig tabutéma volt a szex, sőt, bizonyos mértékig a mai napig az. Márpedig a szex olyan dolog, ami rengeteg élvezetet tud okozni, de egyben sok-sok kockázattal is jár, szóval az ismeretszerzésben nem jó félénknek lenni. Teszteld most, hogy mennyit tudsz a szexről!

Van még egy!

Korábban készült már egy szexi kvízünk, abban az egyes szexpózokkal kapcsolatban lehet tippelgetni, szóval ha azt még nem csináltad meg, ne hagyd ki!