Ha egy kicsit megfűszereznéd a klasszikus misszionárius pózt, akkor a CAT szexpóz lesz az, amit a pasiddal ki kell próbálnod. Ettől a srác garantáltan megvadul, sőt neked is az egyik legszuperebb élményben lehet részed. 

Újragondolt misszionárius 

A CAT a már jól ismert misszionárius egy kicsit újragondolt verziója, ami hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis szuperül növeli az intimitást közted, és a pasid között, arról pedig már nem is beszélve, hogy ezzel a pózzal extra gyorsan jöhet a gyönyör. Mindkettőtök számára. A CAT szexpóz nagyszerű választás lehet, ha mondjuk küszködsz azzal, hogy behatolás útján érd el az orgazmust. Ez a póz ugyanis extra stimulációt ad, így nem kizárt, hogy ennek a megoldásnak hála érheted el életed első vaginális orgazmusát. 

Hogyan csináljátok? 

Helyezkedjetek klasszikus misszonárius pózba, vagyis te legyél alul, a pasi meg felül. Viszont ahelyett, hogy a lábad lefelé tartanád, próbáld meg körbe tekerni a srác körül, úgy, hogy a sarkad a feneke alatt helyezkedjen el. Ha ez megvan, akkor mehet is a menet, te pedig érezni fogod az a már említett extra stimulációt, ugyanis a csiklód is fixen beszáll a buliba, ugyanis a pénisz felső része fogja izgatni. 

Nem a mély behatolás a cél 

Ian Kerner szexterapeuta szerint ennél a póznál nem a mély behatolás a cél, a srácnak nem is kell gyakorlatilag többet behelyeznie a pénisze hegyénél. Sokan egyébként azt mondják, hogy ez a póz csak a csajoknak kedvez, de figyu, próbáljátok ki, aztán meséld el panaszkodott-e a pasid. 😃

(via)