Ha valami elképesztő módját keresed annak, hogy feldobd ezt a vasárnapot, akkor a villámcsapás szexpóz az, amit neked és a pasidnak találtak ki. Nyugi, nyilván nem csak vasárnapokon vethető be, de a mai nap tökéletes a kísérletezésre, nem igaz? 😀

Így csináljátok 

A villámcsapás pózról tudnod kell, hogy nem a legegyszerűbben kivitelezhető pozíciók közé tartozik, ám cserébe olyan orgazmusban lehet részed neked is, és persze a pasidnak is, hogy minden erőfeszítést megér. Ha ezzel a pózzal szeretnétek próbálkozni, akkor nagyon fontos, hogy a srác legalább egy fejjel legyen magasabb nálad, máskülönben nehéz dolgotok lesz. (Persze egy kis kreativitással minden megoldható, de igen, itt azért nem árt, ha a pasid föléd magasodik. Szó szerint. 😀) Szóval, kezdésnek a srác álljon mögéd, majd az egyik lábadat finoman emelje a magasba, úgy, hogy az végül a vállán pihenjen meg. Nos, igen, ehhez neked is szükséged lesz némi hajlékonyságra. Próbáld meg tartani az egyensúlyod és engedd, hogy a pasid belédhatoljon. 

Egy kis könnyítés 

Néhány lökés után érezni fogod, hogy tényleg minden erőfeszítést megért  a dolog, ugyanis ebben a pózban annyira mély lehet a behatolás, mint talán még soha. Ha egy kicsit szeretnétek könnyíteni a dolgon, és nem akartok a folyamatos egyensúlyozásssal bajlódni, akkor érdemes lehet asztal mellett próbálkoznotok, a kivitelezés persze ugyanaz, de miközben a pasid hátulról belédhatol, te könnyedén meg tudsz a kapaszkodni az asztalban. 

Villám után zivatar 

Hidd, el elképesztő élményben lesz részetek, ha adtok ennek a póznak egy esélyt, na, és hát a villámcsapás után mi jön? Naná, hogy a zivatar! Vagyis, ha ügyesek vagytok, egyikőtök orgazmusa sem marad el, sőt garantáltan ez lesz életetek egyik legintenzívebb élménye. Hajrá, vágjatok bele bátran! Ha pedig további kísérletezésre adnátok a fejetek, akkor a hegyes villa, ülő hattyú és a mágikus flipper szexpózokat se hagjyátok ki. 

(via)