A szexben az az igazán nagyszerű, hogy a dolgoknak tényleg csak a képzelet szabhat határt. Ha te és a pasid kísérlezető típusok vagytok, és szeretnétek egy kis extrá vinni az együttlétekbe, akkor nektek tényleg érdemes lehet kipróbálni a mágikus flipper szexpózt, amivel olyan mély lesz a behatolás, mint talán még soha. 

Hihetetlen élmény

Ez a póz nagyon hasonlít a már korábban emlegett híd pozícióra, de azért mégsem teljesen ugyanaz, itt ugyanis a lány lesz alul. A póz kivitelezése során először is feküdj hanyatt, emeld meg a csípőd, eközben pedig a lábad és a vállad igyekezz a padlón/ágyon tartani. Ezutá jöhet a pasid, aki letérdel, s kezdőhet is a behatolás. Jó ötlet, és persze nagyon izgató is lehet, ha közben finoman lefogja a lábad, hogy ne billenj ki a testhelyzetből. Ez a póz iszonyatosan élvezetes lehet mindkettőtök számára, ugyanis elképesztően mély lehet e behatolás, ráadásul a srác közben a csiklód is tudja izgatni. 

Intim és vad

Nem titok, hogy a csajoknak a behatoláson túl, egyéb stimulációra is szükségük lehet ahhoz, hogy elérjék a végső gyönyört, ez a póz pedig erre kiválóan alkalmas. Arról pedig nem is beszélve, mennyire szexi az egész, hiszen a pasi premier plánból nézheti végig, ahogy te élvezed azt, amit csinál. Ez a póz egyszerre nagyon intim és vad, tökéletes alkalmas arra, hogy életetek orgazmusát éljétek át. Na, belevágtok? 

(via)