Ha romantikus szex, akkor mi jut először eszedbe? Gyertyák, hangulatos zene, tompított fények, összebújás és sok-sok szemkontaktus, nem igaz? A meghitt együttlétek során pedig előnyt élveznek az olyan pózok, mint a lótusz, a misszionárius vagy éppen a kanalazás, de a 69 nem biztos, hogy felkerül a listára. Pedig ez is lehet igazán meghitt, máris mutatjuk, hogyan! 

Beszéljetek róla! 

Persze a 69-nél léteznek intmimebb pózok, de ha mégis szeretnél kísérletezni, és romantikusabbá tenni azt, akkor bátran vágj bele, mert életed legjobb élménye lehet. Viszont nagyon fontos, hogy beszélj róla a parntereddel, mit szeretsz, és mit nem, ugyanis ez csak akkor működhet jól, ha pontosan tudjátok, hogy a másik mit élvez. Az orális kényeztetés pedig lehet elképesztően intim, ha megadjátok a módját: szóval lehet hangulatos zene, meghitt fények, és gyertyák...na, meg persze egymás simogatása, és kényeztetése. Hidd el, lehet ez igazán csodálatos, csak kommunikáljatok róla! Hajrá, fedezzétek fel egymás testét! 

Szánjatok rá időt! 

A 69-es póz nem feltétlenül az, amiben megvadultok, szóval érdemes lehet egy másik pózban kezdeni, majd erre váltani. Csókolózzatok, simogassátok egymást, hangolódjatok, izgassátok fel egymást. Aztán jöhet a váltás, és rátérhettek a 69-re. Ez egyébként azér is lehet elképesztően intim, mert egy kicsit kiszolgáltatjátok magatokat a másiknak, ez szó szerint egy teljesen más perspektíva, ami új alapokra helyezheti az egymásba fektetett bizalmatokat, és végső soron a kapcsolatotokat. 

Egy kis változatosság sosem árt 

Bár a 69-es póz alapvetően az orális szexről szól, de azért itt is lehet egy két csavart alkalmazni. Bátran csókold és simogasd közben a partnered, és nyugodtan jelezd neki, hogy ez neked is jól esne. Sőt, a kezed is használhatod közben, pláne, ha egy kicsit pihentetétnéd a szádat. Akár a golyók irányába is elkalandozhatsz, garantáljuk, hogy attól minden pasi megvadul. 

Adj hangot az érzéseidnek! 

Ez szorosan kapcsolódik az első ponthoz, de nem árt hangsúlyozni, hogy a 69-es póz egy igazi adok-kapok szituáció. Itt élményt adsz és kapsz, vagyis mindenképpen jelezd a pasidnak, hogy mi a jó. Sőt, akár a csípőd is mozgathatod egy kicsit, hogy rávezesd a srácot, hogy érjen hozzád a nyelvével. Ugyan orális szex közben nem egyszerű beszélni, de pár pillanatnyi szünetet mindketten tarthattok, hogy elmondjátok tetszik-e, amit a másik csinál. Ez nagyon fontos, hiszen ettől lehet igazán romantikus és felejthetetlen élmény a 69. 

(via)