Ha szeretnél egy kis izgalmat a hálóban, akkor a híd szexpozíciót érdemes lehet kipróbálnod a pasiddal. 

Nem egyszerű, de...

Ha azonban úgy döntötök, hogy belevágtok a póz kivitelezésébe, akkor tudnotok kell, hogy ez nem a legegyszerűbb pozitúra, cserébe azonban hihetetlen lesz az élvezet. Az egyik fő előnye, hogy elképesztően mély lehet a behatolás, az orgazmus pedig sokkal intenzívebb. 

Így csináljátok

A híd szexpóz nem véletlenül kapta a nevét, ugyanis az első lépésben a pasinak fel kell venni a tesiórákról jól ismert híd pozíciót. Ha ez megvan, akkor te következel: óvatosan helyezkedj rá a pasidra, a lábaidat pedig fond a nyaka köré. Annak érdekében, hogy a mozgás könnyebb legyen, a kezeddel is átfoghatod a srác nyakát. 

Kell a kondi

Ehhez a pózhoz elengedhetetlenül fontos, hogy jó formában legyetek, hiszen kelleni fog egy kis erő, hogy megtartsátok magatokat, azonban, ha sikerül, akkor olyan gyönyörben lehet mindkettőtöknek része, mint még talán soha. Ráadásul ez a póz rengeteg kalóriát is éget, szóval edzésnek sem utolsó. 

Könnyített verzió 

Nyugi, ha a fenti alternatíva túl nehéz, akkor próbáljátok ki a lusta híd szexpózt. Ebben az esetben a lány egyszerűen csak feküdjön a kanapé vagy az ágy végébe, úgy, hogy közben a lába a két széléán lelóg. Ezt követően a pasi álljon szembe a partnerével, emelje a két lábad a csípője fölé és már mehet is a behatolás, ami így ugyanolyan mély, és extra élvezetes lesz. Ha maximalizálni akarjátok a gyönyört, akkor használhattok közben csiklóvibrátort is. 

(via)