A kapcsolat elején vagytok, amikor még minden egy tündérmese, és szinte lehetetlennek érzitek, hogy levegyétek egymásról a kezeiteket? Nos, most mutatunk 3 izgalmas szexpozíciót, amikkel még közelebb kerülhettek egymástól! Készen állsz? 😏

1. A talicska

Hasonló, mint a kutyapóz, de egy kicsit több akrobatikát igényel. A pasid segítsen, hogy a lábaidat a háta köré tekerd. A behatolás garantáltan mély lesz, de nem utolsó sorban remek edzés lesz mindkettőtöknek. 

2. A fordított lovaglás

Hm, igen talán a nagy szerelemben furcsa, hogy a lovagló pózt fordítva csináljátok, hiszen csakúgy, mint a fentebbinél, itt sem kell egymás szemébe néznetek. Azonban ez a pozíció kifejezetten jó a nőknek, hiszen lehetővé teszi a csikló stimulációját, ami után egy hatalmas orgazmus következhet. Sőt, ritka esetekben előfordul a kevert orgazmus is, tehát a csikló és a vaginális orgazmus egyszerre történik meg.

news24.com/

 

3. Szex fél lábon

Egy újabb edzés, de közben izgató is! A lényege, hogy a nő az egyik lábát felemeli, és a partner tartja neki a saját csípőjénél, miközben megtörténik a behatolás. A legizgalmasabb ebben a pózban, hogy akár kísérletezhettek is, ha a hálószobán kívül esetleg valahol máshol, egy extrémebb helyen esnétek egymásnak. Vigyázzatok azonban, hogy a lebukásnak ne legyen túl nagy esélye!🤫

Mit tegyetek, ha állandóan be vagytok indulva?

Ha a pasid és te is úgy érzitek, hogy sosem elég egymásból, akkor bizony itt az ideje, hogy elkezdjetek tényleg kísérletezgetni az újabb szexpózokkal, de esetleg egy-két szexjátékot is becsempészhettek a hálószobába. Fontos azonban, hogy kommunikáljatok őszintén egymással, és mindig csak azt csináljátok, ami mindkettőtöknek belefér. 

Via