Az első anális szex általában elég furcsa élmény mindenkinek. Vannak, akik imádni fogják, és rendszeresen csinálják a pasijukkal, de akadnak olyanok is, akik azt mondják, hogy never ever again. Nos, az biztos, hogy sokunk élete könnyebb lett volna, ha ezt az 5 dolgot tudjuk az első alkalom előtt. 

1. Abszolút szükség van a sikosítóra

Fiatalként és tapasztalatlanként azt gondoljuk,  hogy majd csak úgy simán becsússzan. Nos, egyértelműen szükség van a sikosító használatára, mert lássuk be, hogy a hüvellyel ellentétben ott hátul nem nedvesedünk be az izgatástól. 

2. Fingers first!

A bemelegítő foglalkozás fontossága: nem kell a tükörbe nézned, hogy tudd, feszesek a záróizmaid. Először jobb vagy az ujjakkal vagy valamilyen szexjátékkal kísérletezni, például egy fenékdugóval. Fontos, hogy hosszában és szélességében kisebb legyen, mint egy pénisz, hogy ne okozz nagy fájdalmat magadnak. 

3. A gumi használata tényleg egy remek ötlet

Egy elkötelezett, monogám kapcsolatban is fontos az óvszer használata az anális szexnél. A sérülések valószínűsége miatt megnő a szexuális úton terjedő betegségek terjesztésének az esélye. A másik, hogy bizony történhetnek balesetek, hiszen a partnered pénisze a fenekedben van, ezért higiénia szempontjából is jobb, ha a baki inkább az óvszerre megy. 

4. Relax, take it easy!

Jó, ha tudod Cosmo-lány: az anális szex csak akkor működhet, ha tényleg nyugodt vagy. Pontosan a záróizmok miatt muszáj ellazulnod, amennyire csak lehet, de az is fontos, hogy felizgulj a partneredre. Kutatások szerint egy nőnek legalább 20 perc kell ahhoz, hogy igazán beinduljon, és ezzel akkor együtt jár a magasabb tolerancia. Legyen bőven előjáték, mielőtt belevágtok a nagy kalandba a pasiddal!

5. Teljes káosz ott bent

Sajnos a rossz hírt is közölnünk kell: lehet, hogy szuper élmény lesz az első anális szex, de azzal számolni kell, hogy a beleket teljesen összezavarja a testedben. Mit is jelent ez pontosan? Nos, mintha beteg lennél, a hasmenés és a székrekedés lehetősége is fennáll.

Emlékezz a fent említett velejárókra és nagy baj nem lehet! 

Via