Sokan sokféle okból nem kedvelik az anális szexet: van például, aki a fájdalomtól tart, más nem tudja eléggé elengedni magát hozzá. Most a SheKnows című oldal kérdezett meg az anális szexről egy olyan nőt, aki kifejezetten szereti. Charyn Pfeuffer azt írja, hogy élete legintenzívebb orgazmusait mindig a hüvelyi behatolásnak, a klitorisz izgatásának és az anális behatolásnak valamilyen kombinációja révén érte el. Rengeteg tippet osztott meg azok számára, akik szintén kipróbálnák, vagy akár már ki is próbálták, alább a 7 legfontosabbat emeljük ki.

1. Kezdjétek tiszta fejjel, ruhában!

Ha még soha nem próbáltátok az anális szexet, akkor nem szerencsés, ha először egy nagy szeretkezés hevében kerül szóba, hogy ne próbáljátok-e ki. A témát érdemes előre, még tiszta fejjel, ruhában elkezdeni megbeszélni: mondjátok el mindketten őszintén, hogy mit szeretnétek, mire számítotok, mit nem szeretnétek. Ha megbeszéltétek és abban maradtok, hogy kipróbáljátok, akkor jöhet a dolog átültetése a gyakorlatba.

2. Síkosító

Mindenhol az első dolgok között van, ha anális szexről van szó, de enniyre fontos: síkosító nélkül ne kezdjetek hozzá. A vaginával ellentétben az ánusz nem lesz magától nedves, szóval szinte biztos, hogy ha nem használtok síkosítót, akkor fájni fog. (Könnyen lehet egyébként, hogy a behatoló partnernek is.)

3. A legjobb pozíciók

Bizonyos pózok inkább kedveznek az anális szexnek, mint a többi. Pfeuffer tapasztalatai szerint a kutyapóz és a misszionárius póz a legalkalmasabb, illetve a kiskifli-nagykifli.

4. Lehet, hogy foltot hagy

Ha úgy gondoljátok, hogy megpróbálkoztok az anális szexszel, érdemes valamivel védeni az ágyneműt, mert könnyen lehet, hogy nem marad tiszta a lepedő az aktus után. Egyrészt a síkosító is foltot hagyhat, másrészt ugye még ha az ember meg is teszi az óvintézkedéseket (=beöntés), könnyen lehet, hogy az anális szex során megtudja, miért mondják a testi élvezeteknek erre a típusára, hogy piszkos. Már egy törölköző is jó szolgálatot tehet, de lehet kapni direkt erre való, vízhatlan, mosható ágyterítőket is.

5. Csak semmi hirtelen mozdulat

Az anális szex nem egy bankrablás, de itt sem ajánlatos a kapkodás. Egyébként is lassan, fokozatosan érdemes hozzákezdeni, de ha már benne vagytok, akkor sem ez a meglepetések, hirtelen mozdulatok ideje. Csak lassan, óvatosan, gyengéden, mert a vadulás könnyen sérülést okozhat mindkettőtöknek!

6. No ATM

Rengeteg pornóban és férfifantáziában szerepel az anális behatolást közvetlenül követő orális vagy vaginális folytatás. Az ass-to-mouth kifejezés miatt az angol rövidítés az előbbire az ATM, de attól még, hogy külön betűszó van rá, ti inkább ne rontsatok ajtóstul a házba. Az ánusz ugyanis nem egy steril, tiszta környezet, ezért könnyen átvihetsz olyan bakériumot a végbeledből a vaginádba vagy a szádba, ami ott fertőzést okozhat. Szóval ha az anális behatolás után folytatjátok a játékot, mindig cseréljetek óvszert, vagy ha az nem volt, akkor alaposan meg kell mosakodnia a partnerednek.

7. Ha elsőre nem jön be...

Ha elsőre nem jön be, tegyétek félre az ötletet, nem érdemes erőltetni. De soha ne mondd, hogy soha! Tartsd fejben nyitva annak a lehetőségét, hogy adsz majd valamikor egy második lehetőséget az anális élvezeteknek: egy más helyszínen, más pózban, esetleg más partnerrel lehet, hogy másodikra be fog jönni akkor is, ha először úgy érezted, hogy ez nem a te világod.

Via