Az anális szex mostanában hihetetlenül népszerű, ami nem meglepő: állítólag sokkal nagyobb és intezívebb lehet vele a női orgazmus — feltéve, ha neked is bejön a dolog és betartod az anális szex alapvető szabályait! 🍑 Ha ezekkel már tisztában vagy, itt az ideje felkészülnöd és túlesned azokon a lépéseken, amik nélkül kellemetlen, sőt veszélyes is lehet a popsiszex!

1. Iktass be egy nőgyógyászati vizsgálatot!

Bár az anális szextől nem lehet teherbe esni, szexuális úton továbbra is terjedhetnek nemi betegségek, ezért az anális szex előtt is (!) javasolt átesned a partnereddel egy STI-laborvizsgálaton, ahol a lehetséges vírusok, gombák és baktériumok előfordulását tesztelik. 

2. Szerezz be jó sok síkosítót!

Érdemes többféle  síkosítót  tesztelned: valamelyik ugyanis jobban beválhat, mint a másik, sőt! Ami a vaginális közösülésnél remek, az könnyen lehet, hogy anális úton már közel sem lesz számodra olyan jó. Válogass ki többfélét és egyedül is próbáld ki őket, mielőtt egyáltalán belevágtok a partnereddel!🔥

3. Ne tűrd a fájdalmat!

A szex alatti fájdalom semmilyen esetben sem elfogadható — legyen szó maszturbációról, hagyományos vagy anális szexről. A fájdalom annak a jele, hogy valami nem megfelelően zajlik, ezért ha irritációt, kényelmetlenséget, netán fájdalmat érzel, azonnal hagyjátok abba a dolgot! 

4. Kényeztesd magad!

Az anális szex akkor lesz igazán jó, ha először nem párosan, hanem egyedül próbálod ki. Fedezd fel a testedet, ismerd ki az izmaidat és figyelj a lélegzetvételedre ahhoz, hogy egyedül is ki tudd élvezni az anális szex kínálta izgalmakat. 🍑 Ha már többször is kipróbáltad egyedül a dolgot és számodra nem kényelmetlen, csak akkor váj bele partnerrel!

5. Adj egy esélyt a játékszereknek!

A szakértők szerint az első, igazi anális szex előtt az anális játékszereket is érdemes kipróbálni. ✨ A fenékdugó például segíthet a farizmok és a végbélnyílás ellzaluzálásában, arról nem is beszélve, hogy egy idő után nagyon kényelmes és kellemes, örömszerző lesz a viselete! 

6. Kezdd kicsiben!

Ha a partnerednek  óriási pénisze van, az anális szex előtti előkészületek kicsit több ideig is eltarthatnak. Ez esetben mindenképpen próbáljátok ki az anális játékszereket, amikből a lehető legkisebb méretű darabokkal indítsatok, utána pedig fokozatosan növeljétek a játékok méretét.

7. Csináld lassan!

Az anális szexet nem lehet elsietni: ha túl gyorsan csináljátok, mégsérülhetsz (sőt, a szexdokik szerint még el is szakadhat a záróizmod)! Előtte tehát mindenképpen lazulj el, használj sok síkosítót, szükség esetén vegyél egy meleg fürdőt, lélegezz mélyeket és gyakorold az anális maszturbációt, mert csak a belső tudattal tudod vezérelni az izmaid ellazulását!❤️

Via