Az anális szexnek is lehet orgazmus a vége, most 5 tippet is adunk, hogyan!

Mindset

Fontos, hogy olyan állapotban legyél fejben, testben és lélekben is, amely elősegíti a szerelmetek kibontakozását ebben a formában is. Ebbe például beletartozik az is, hogy a magad örömére teszed, azért, mert te ezt szeretnéd. Nem azért mert a pasid kéri, nem azért, mert az exe megtette, csakis azért, mert nyitott vagy erre a kalandra.

Síkosító

Elcsépelten hangozhat, hogy a csapból is az folyik, hogy az anális szexhez rengeteg síkosító kell, de hidd el, nem véletlenül mondják. Az anális élvezet és persze az anális orgazmus csakis akkor adhat hihetetlen élményt, és persze akkor kerül elérhető közelségbe, ha ezeket az alapvető eszközöket is használod. 

Előkészület és gyakorlás

Ha azonnal belecsaptok, valószínűleg csak annyit értek el, hogy egy életre elmegy a kedved, és nem fogod érteni, hogyan lehet ez élvezeti forrás. Kezdjétek az ujjakkal, esetleg mini vibrátorokkal, mert ehhez az érzéshez is hozzá kell szokni. Gondolj csak bele, a sima szex is van, hogy kényelmetlen és fáj, így ez is. Ettől függetlenül nem lehetetlen az orgazmus!

Kommunikáció

Itt talán még fontosabb, mint a hagyományos szexnél. Mondd el, mit élvezel és mit nem. Fáj, kényelmetlen? Akkor adj neki hangot, és abban a formában hagyjátok abba. Élvezed? Úgy érzed, ez a szög, tempó és póz megfelelő? Akkor csak így tovább, és hidd el, előbb utóbb a nagy Oh lesz a vége!

Levegővétel

A levegővétel mind a vaginális, mint az anális szexnél nagyban elősegíti az orgazmus elérését. Könnyebb lesz, közelebb lesz, és persze intenzívebb. Ez a belső figyelem a testet is ellazítja, a lazaság pedig kéz a kézben jár az orgazmussal. 

Via