A fenékdugó már első hallásra sokakat elrettent, pedig nem kéne, hogy így legyen. Áss kicsit mélyebben a témában, és hidd el, nem fogod megbánni!

Mit tud a fenékdugó?

A fenékdugó önmagában is megállja a helyét mint élvezeti forrás, ám az anális szex felé kacsintgatóknak is remek bemelegítési forma lehet. Segít az anális izmoknak hozzászokni a behatoláshoz, csökkentve a sérülés és a fájdalom kockázatát, így még az igazán kezdők is biztonságosan alkalmazhatják, ha körültekintően teszik. 

Szilikon anális dugó

Fotó: Bebeland

A szilikon anális dugó talán a leginkább ajánlott a kezdők számára. Könnyen behelyezhető, kúp hegye van, és szuper puha szilinkonból gyártják. Ráadásul a talpa kiszélesedik, így tényleg lépésről-lépésre vezet be az anális kalandok gyönyöreibe. Mindemellett pedig szinte nulla a beragadás veszélye.

Nedves kalandok

Fotó: Lovehoney

A szexjátékok piacvezetője, a Lovehoney azokra is gondolt, akik csupán a fürdőszobában találhatnak néhány magányos percet. A Butt Tingler egy nagyon sima felületű puha élekkel rendelkező fenékdugó, amely elektromos, így három vibrációs sebesség közül választhatsz. Ez is extra puha szilikonból készült, és mivel vízálló, így akár a kádban, zuhanyzóban, vagy egy privát medencében is tökéletesen megállja a helyét.

Felfújható fenékdugó

Fotó: Lovehoney

Fogalmad sincs, milyen méretű fenékdugó lenne számodra az ideális, de mindenképpen vágysz arra, hogy kipróbáld? Akkor a Lovehoney forradalmian új típusa lesz a tökéletes számodra. Ez ugyanis egy felfújható fenékdugó, amelyet te magad pumpálhatsz fel a megfelelő méretre. Így minden alkalommal akkora lesz a kerülete, ami számodra abban a pillanatban kényemes.

via