Egy 20 éves lány a Redditen osztotta meg a saját történetét. Elárulta, hogy a 21 éves barátja nagyon úgy tűnik,  hogy csak az anális szexért van oda. A lány próbál megfelelni a barátja elvárásainak, de közben érzi ő is, hogy elsősorban azt kell néznie, hogy neki, mi a jó: 

A pasim imádja az anális szexet. Én ebben elég új vagyok, de vettem magamnak fenékdugókat és sikosítót is, valamint gyakorlok, hogy felkészítsem magam az első anális szexünkre. A barátomnak ezt elmondtam, és nagyon boldoggá tette, hogy kísérletezgetek. Még nem csináltuk együtt, de hamarosan sor kerül rá. Az egyetlen problémám, hogy nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben csak anális szexet akar majd. Soha többé nem szeretné másképp. Akkor mondta el, amikor éppen egy dirty talk közepette voltunk. Amikor mondtam neki, hogy nekem szükségem van másra is, nem válaszolt. Nem mintha nem kapnék szexuális kielégülést az anális szextől, de ha ez állandó dolog marad, nem hiszem, hogy képes leszek elfogadni. Szükségem van a hagyományos szexre is, mert szexuálisan, érzelmileg és fizikailag is nagyobb kielégülést ad nekem. Nem tudom mit tegyek. Szeretném elmondani neki, hogy bár szeretném vele az anális szexet, nem akarom, hogy ez legyen az egyetlen dolog, amit csinálunk. Nem akarom, hogy szexuálisan elégedetlen maradjak csak az ő kívánsága miatt miatt. Van valami középút? Van valakinek javaslata, hogy mit tegyek?

- tette fel a kérdést a fiatal lány.

Ezt írták a kommentelők 

A te tested, a te döntésed

- írta le nagyon röviden egy kommentelő a legnagyobb igazságot.

Egy szemétnek tűnik a srác, inkább hagyd el

- szólt hozzá valaki más.

Szerintem ülj le a pasiddal és beszéljetek meg mindent. Az is lehet, hogy éppen csak a dirty talk miatt mondta ezt, de nem gondolja így. Tisztázzátok le! 

- javasolta egy másik hozzászóló.

Fontos, hogy magaddal törődj 

Ahogy egy kommentelő is írta: a te tested, a te döntésed. Mindenkinek fontos megtanulnia, hogy nem csak a mindennapi életben, de a szexben sem kell olyat dolgot csinálnia, amit nem akar. Hatalmas red flag 🚩, ha a partnered rád akar erőltetni valamit, ami számodra nem kényelmes és elfogadható. 

Via