Annál rosszabb valószínűleg nincs is, amikor derült égből villámcsapásként ér a felismés: megcsalt a párod. Pláne, ha egészen addig úgy érezted minden a legnagyobb rendben és nem voltak árulkodó jelek, amik a hűtlenségre engedtek volna következtetni. Lívia története igzán döbbenetes, hiszen egy idegentől kapott levelet, aki azt állítja, lefeküdt a pasijával. 

Levelet kaptam 

„Közel nyolc éve vagyunk együtt a pasimmal, s bár a kapcsolatunk nem volt mindig könnyű, de mindig meg tudtok oldani a problémákat. Nemrég azonban döbbenetes dolog történt, egy másik nő ugyanis rámírt a Facebookon, és azt állította szexelt a párommal. 

 A levélben azt írta többször is együtt voltak az utóbbi időben. Dühösnek és kétségbesettnek tűnt, azt írta, úgy gondolja, hogy tudnom kellene, milyen férfival vagyok együtt. Telejsen megsemmisültem, fogalmam sincs, mit tegyek. 

A párom tagad

Persze rákérdeztem a páromnál, de ő tagadott mindent és őrültnek nevezte azt a nőt, viszont én valamiért nem hiszek neki. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen látom rajta, hogy hazudik és érzem, az az igaz, amit a nő írt."

Mit lehet tenni ilyenkor? 

Nos, a helyzet az, hogy egy ilyen esemény nyilván sokkolóan hat, de, ha logikusan belegondolunk, miért vesződne azzal egy ismeretlen ember, hogy ilyeneket írjon neked, ha csak nem igaz minden szó? Ilyenkor a pasi reakciója is nagyon árulkodó, a fenti esetben a totális tagadás és a másik nő őrültnek nevezése nagyon egyértelműen utalhat arra, hogy tényleg történt megcsalás. Persze, ha csak, nincs konkrét bizonyíték, az ilyesmit nehéz kideríteni, az egyik fél ezt mondja, a másik meg azt. A kérdés az: Te mit érzel? Ha úgy érzed, hogy a párod tényleg megcsalt, és még csak arra sem képes, hogy bevallja, akkor érdemes lehet feltenni magadnak a kérdést, hogy tényleg egy ilyen emberrel szeretél-e lenni. 

Szavazás