Tartasz az anális szextől a fájdalom miatt? Esetleg próbáltad már, de fájdalmas élmény ért? Ki tudja, talán nálad is ezen az egy apró hibán ment el a dolog. 

Rossz technikával próbálják ki sokan az anális szexet

Sokan, sokféleképpen próbálják megakadályozni, hogy az anális szex fájdalommal járjon. Természetesen ez nem mindig egyszerű, rengetegféle trükk, megoldás létezik, amivel az emberek próbálkoznak. 

Vannak olyan tippek, amelyek tényleg sokat segítenek, ám olyanok is, amik semmit, vagy esetleg rontanak is a helyzeten. Ilyen például a levegő visszatartása. 

Sokan alkalmazzák a levegővisszatartás technikáját, akár az orgazmus elérésében is. Ám vannak, akik azért próbálják ki, hogy az anális szex fájdalommentes legyen. Pedig ezzel csak az ellenkezőjét érik el: a hátulról történő behatolás még fájdalmasabb lesz. 

Miért nem jó a levegővel játszani?

A levegővisszatartás miatt az egész test megfeszül, és az anális szex sokkal fájdalmasabb lesz, mintha csak normál módon lélegeznél. 

Inkább fektessetek hangsúlyt az előjátékra, valamint a behatolás módjára. Ha elég síkosítót használtok, ha időt fordítotok egymás felizgatására, és lassan, fokozatosan fedezitek fel az anális szexet, akkor nem lesz képben a fájdalom sem. 

via