Sokféle szexpózt láttunk már, ám az biztos, hogy kevés olyan van, amiben annyira szexinek látják a pasik a párjukat, mint a teve szexpóz. 

Ez a szexpóz mindenkinek jól áll

Valószínűleg nincs olyan nő, aki ne szeretné, ha az ágyban a partnere szexinek és kívánatosnak látná. Ezt azonban nagyban befolyásolja, hogy milyen pózban leszünk egymáséi. Hiszen vannak olyan pozíciók, amelyeknél szinte lehetetlen azt megoldani, hogy igazi szexistennőként ragyogjunk. 

Pár szexpóznál óhatatlanul előnytelen lesz a megjelenésünk, összenyomódik a hasunk, vagy éppen olyan szögből látszódik az arcunk, amely nem a szívünk csücske. Természetesen ezzel nincsen semmi gond, az együttlét közben nem arra kell fókuszálni, hogy tökéletesen álljon a hajad, vagy hogy bombaalakot villants. 

Hogy néz ki a teve szexpóz?

Ám ha mégis úgy döntenél, hogy szeretnél egy olyan pózban szexelni, amiben tényleg annyira szexinek láthat a pasi, hogy azonnal megveszik érted, akkor a teve szexpózt neked ajánljuk. 

Dőlj le, és támaszkodj meg egy széken vagy az asztalon, a pasi pedig így, állva hatoljon beléd. Szupermélyen érzed majd a péniszét, a szabad kezekkel pedig akár simogathat, vagy jöhet egy szexi fenekelés is! Micsoda este elé néztek!

Fotó: Shutterstock