Hihetetlen, mennyi izgalmas, új utakra tévedhetünk, ha a hagyományos szexpózokat csak egy kicsit is átformáljuk, átalakítjuk. Ilyen például az esőerdő szexpóz, amely egy hagyományos szexpóz továbbgondolt, reform verziója, és amely egy szuper orgazmussal is megajándékoz. 

Az esőerdő szexpózban a tekintet is fontos

Az esőerdő szexpóz egyik nagy pozitívuma, hogy a bizalom megerősítésére is tökéletesen alkalmas. Ebben a pózban ugyanis a súlyod egy részét a pasidnak kell megtartania, ez pedig tökéletes helyzet, hogy kicsit rábízd magadat, és bízz az erejében, valamint a kettőtök között lévő kapocsban. 

Ebben a pózban ugyan nem sok tere lesz a csókoknak és a simogatásoknak, más előnyei vannak az esőerdőnek. Például a ritkán tapasztalt behatolási szög, amely a te csípőd emelkedése, és a hüvelyed, valamint a pénisz ritka típusú találkozása miatt orbitális orgazmust eredményezhet. 

Az orgazmusod sem álom, de mire figyelj, hogy eljöjjön?

A másik nagy pozitívum, a szemkontaktus. Mivel a póz eléggé statikus, és annak is kell maradnia, nehogy elbillenjetek vagy leess, sokkal több teretek lesz arra, hogy elvesszetek egymás szemeiben, ezzel még romantikusabbá téve az élményt. 

Ha úgy érzitek, nem egyszerű a kivitelezés, nyugodtan tegyete a csípőd alá plusz párnákat vagy takarókat, hogy csökkentsétek a kettőtök között lévő távolságot, egy közelebb kerüljön a testetek. Így egyszerűbb lesz a pasinak megtartania, és te is segíthetsz benne, hogy stabilan megtalálja, hogyan a legjobb számára. 

Fotó: Shutterstock