Van, aki számára áldás a nagy péniszméret, mások viszont átoknak tartják. Na de hogyan lehet inkább élvezet, mint küzdelem a nagy hímvessző? A repülő szexpózzal például könnyedén.

miért annyira jó a repülő szexpóz?

A repülő szexpóz nem állít nagy kihívások elé. Viszonylag egyszerű a kivitelezése, ám az öröm amit ad, az hatalmas, akkor is, ha szintén ugyanez igaz a pasid péniszére. Na de mit tud ez a szexpóz, ami miatt kíméletes az extrém méreteknél is? Mivel a pasi fentről hatol beléd, egyáltalán nem úgy érzékeled, mintha ez csak simán történne. 

A nő valósággal megfagy, hátul, a kezein támaszkodik. Kinyújtja a testét, és a lábát, úgy ül az ágy szélén vagy a széken. A férfi pedig fentről beleül a nőbe, így hatol belé mélyen. 

Extra tippek a repülő szexpózhoz

Fontos, hogy ha úgy érzitek, hogy nagyon nagy erőfeszítéseket kíván a póz, akkor tartsatok egy kis szünetet, vagy akár az egyenes lábakon hajlíts kicsit. 

Ha nehézkes megtartani a pózokat, akkor az egyik kezeden ne támaszkodj, hanem azzal kapaszkodj meg a pasidban. 

Az izgalom tovább fokozható, ha csókokat is adtok egymásnak, esetleg a pasid a nyakadra lehel forró, finom puszikat. Ha egy kezed szabad marad, simogathatod a partneredet, és őt is ugyanerre kérheted. 

via