A tantrikus szex egyik legnépszerűbb eleme a tigris szexpóz! Ha garantált orgazmusra vágysz, valamint arra, hogy a pasidra most minden eddiginél jobban egymásra találjatok, akkor bizony muszáj ki próbálnotok! 

Mi a lényege?

A tigris szexpóz kicsit olyan, mint amikor a pasiddal összebújtok kiskifli-nagykifli pózban, azonban több hely marad a pasid mellkasa és a te hátad között. A lényeg, hogy mindketten az oldalatokra feküdjetek, és a pasi legyen mögötted. 

Íme, a fotó, ami illusztrálja a szexpózt:

menshealth.com - @ALLIEFOLINO

Miért olyan jó? 

Ez egy tantrikus szexpozíció, amely kicsit kevesebb energiát és kitartást igényel, mint a többi. A lassú és mély lökések nagyszerűek ehhez a pozícióhoz

- mondja Candice Leigh tantra edző és a Naked Yoga Therapy alapítója.

+ tippek: 

Néha döntsd hátra a fejedet, és a pasiddal nézzetek egymás szemébe, így még érzékibb lehet az aktus. Közben a pasid vigyázzon arra, hogy ne legyen túl erős a behatolás, mert ebben a pózban komoly fájdalmat okozhat, valamint a tantrikus szex lényege amúgy is az érzékiség és a gyengédség. 

A tantrikus szextől újjászülethet a kapcsolat

Korábban már megírtuk, hogy a tantrikus szex valóban csodákra képes. Sőt, akár a kapcsolatotok is újjászülethet a pasiddal. Úgy érzed, hogy már nem kíván a boyfriend? A tantrikus szexxel egy nagyon mély és intim kapcsolat alakul ki. A lényege, hogy a legérzékenyebb érzékszerveket kell stimulálni szex közben. A gesztusok lassúak kell, hogy legyenek. Ha kezdő vagy a témában, ide kattintva bővebben olvashatsz arról, hogyan zajlik a tantrikus szex.