Szögezzük le! A libidó, a szerelem, a vágy, az egymás iránt érzett érzelmek nem mindig ugyanolyanok. Néha tombol, az egekben van, minden rózsaszín. Máskor kicsit messzebb van a másik, kicsit elérhetetlenebb, nehezebben jön a közös nyelv, és így az összebújások száma is csökken. Mi a teendő, ha úgy érzed, nem kíván a pasid? Jöjjön a Cosmo tippje: a tantrikus szex.

Mit tegyünk, ha nem működik a kapcsolat?

Nagyon fontos, hogy semmiképpen sem veszekedéssel vagy durva szavakkal kell ilyenkor megoldanunk a helyzetet. Mert kell próbálkozni, kell közelíteni a másokhoz, nem szabad szőnyeg alá söpörni semmit, viszont nem mindegy, hogy hogyan teszed. 

A legjobb mód valószínűleg az, ha egyszerre próbálod megjavítani a lelki és a testi oldalt. Az is elképzelhető, hogy alapvetően nem veled van problémája, egyszerűen csak a saját dolgai fölött lett kicsit felhős az ég. Ám ha támadóan lépsz fel, gyorsan te is az ellenséggé válhatsz a szemével. 

Gyengéd és sokszor nyerő módszer lehet például a tantrikus szex. Ennek már az első alkalom után érezni fogjátok a hatását, és talán szorosabb lesz közöttetek a kötelék, mint előtte valaha. Ugyanis a tantrikus szex közben annyira mély és intim kapcsolat alakul ki, hogy minden kapcsolatba képes teljesen új színeket vinni. 

A tantrikus szex középpontját az a fizikai élmény jelenti, amely a koncentráción, a hallgatáson, megfigyelésen, koncentrált befogadáson és az érzékszervek legérzékenyebb stimulálásán van a hangsúly. 

A tantrikus szex annyira tudatos, hogy összehasonlíthatatlan a hagyományos szexfajtákkal a módszer egyik szakértője szerint. 

Az egyik alapvető lényege, hogy a gesztusok lassúak legyenek. Így a test minden milliméterét átjárja az élmény, és így a test is több időt kap arra, hogy tudatosuljon benne, hogy aktus részese.

Hogyan zajlik a tantrikus szex?

A tantrikus szex mindig nyugodt légkörben zajlik. Alapozzátok meg a hangulatot gyertyákkal, lassú és hak zenével, a zen légkör megteremtése néha csak egy pár apróságon múlik. És persze arra is figyeljetek oda, hogy a telefonok jó messze legyenek, hogy tényleg senki ne zavarhassa meg az élményt. 

A tantrikus szex egyik legmeghittebb része lehet, amikor a felek egymással szemben állnak, és lassan levetkőznek. Nagyon fontos, hogy ahogyan haladtok előre a folyamatban, úgy maradjon meg a lassú tempó. 

Figyeljetek továbbra is a lassú adásra és mély, érzéki fogadásra. A szaglásra, az érintésre, a gyengédségre.

via