Szeretnéd, hogy a pasid egy igazi szexistennőnek tartson? Akkor jöjjön 5 tipp, amivel a kézimunkád utánozhatatlan lesz!

Használd a nyelved!

Egyszerűen nem bírok magammal, amikor a csajom a nyelveivel kényezteti a heréimet kézimunka közben. Ez a páros annyira erős, hogy senki nem tud szerintem ellenállni neki. Ezt nem tehetem meg nélküle, pedig ha lehetne, minden nap szeretném átélni. Néha még a szexet is félbeszakítom, hogy így élvezhessek el.

Tükrözd meg

Általában a pasid ugyanabból a szögből látja, ha a kezeddel kényezteted, felülről. Itt az ideje, hogy új vizekre evezzetek, és a teljes képet csodálhassa meg: csináljátok egy tükör előtt, tutira nagyon örülni fog az ötletednek!

Éles karmok

Fontos leszögezni, hogy nem mindenki, de vannak olyan pasik, akik szeretik, ha egy hosszú köröm mélyen belevájódik a péniszükbe.

A barátnőmnek gyönyörű, ápolt körmei vannak. Már a gondolat, hogy ezekkel a körmökkel megérinti a péniszemet, megőrjít. Nagyon különbözik a saját férfias kezemtől.

Közös levegő

A közös ritmus, közös lélegzetvétel csodákra képes, magad is meglepődsz majd, mennyivel jobb minden, ha egy ritmusban vagytok. Ki tudja, talán te is közelebb kerülsz majd az orgazmushoz akkor is, ha téged nem kényeztetnek közben!

Új síkosító

Vess be egy új síkosítót, aminek bódító az illata, vagy amely különböző extrákat tud. Tudtad, hogy a mentás változatok isteni hatással vannak a vérkeringésre? Ideje nem csak a szokásost leemelni a polcról!

via