Az orális szexen nincs semmi szégyellnivaló, rengetegen csinálják. Mégsem írjuk ki a homlokunkra, hogy mennyire szeretjük, pedig ha fogorvoshoz mész, az körülbelül ezzel érhet fel.

A fogrovosod látja, hogy orálisan is szexelsz?

Eddig csak a lyukas fogak miatt aggódtál a fogorvosnál? Hidd el, legközelebb már nem ettől fogsz félni a székben! Egy TikTokkernek köszönhetően, ugyanis most rádöbbentek az internetezők, hogy a fogorvos meg tudja állapítani, hogy orálisan is szexeltél-e mostanában. 

Amikor rájössz, hogy a fogorvos azonnal levágja, hogy orális szexeltél-e mostanában

— írta a videóra a TikTokker, amelyben semmilyen további információt nem fűzött a történethez, csak döbbenten néz a kamerába. 

Egy pillanat alatt virálissá vált a videó, és sok ezer felhasználó szégyellte el magát, hogy akkor bizony ők is lebuktak, amikor legutóbb vizsgálaton jártak. De van vajon alapja a videós állításának? A felvétel híre egy pillanat alatt eljutott a szakemberekhez, akik nem is váratták a nézőket a válasszal. 

A fogorvos válaszol

Egy a TikTokon népszerű fogorvos is megszólalt a témában, és elárulta, hogy abszolút helytálló a tény, hogy a fogorvosod látja, hogy nem veted meg az orális szexet.

Megkaptam ezt a videót, egy ismerősöm tudni szerette volna, hogy igaz-e amit a srác állít. Nos, igen! Ha mondjuk három éve csináltad utóljára, akkor nem feltétlenül mondjuk meg. Ám ha rendszeresen orálisan szexelsz azt azonnal tudni fogjuk. A rákszűréseknél sokféle vizsgálatot elvégzünk, így semmi nem maradhat előttünk titokban. De nyugi, gyorsan túltesszük magunkat rajta.