Sok nő érzi magát zavarban orális szex közben, akár a fogadó, akár az aktív fél szerepében van. Ám ha ezt az 5 tippet megfogadod, soha többé nem kell feszengened az aktus közben, csupán élvezned!

A magabiztos tudás

Hiszen tudod, hogyan zajlik az aktus! Láttad már filmen, átélted élőben - te is tudod, hogy nincs mitől félned! Használd a tapasztalataidat arra, hogy magabiztosabb légy!

Kényelem

Légy kényelmes pozícióban, amikor a párodat kényezteted! Hidd el, senkinek sem jó, ha végig kellemetlenül érzed magad, zsibbad a karod és fáj a lábad. Nyugodtan szólj, hogy váltsatok pozíciót! Sokkal kellemesebb lesz az élmény a pasinak is, ha maximálisan rá figyelsz!

Feedback

Miért szoktunk le az őszinte beszélgetésekről? Az orális szex esetében legalább annyira fontos, hogy  visszajelzést adjunk a teljesítményről, mintha csak az iskolapadban ülnénk. Honnan tudja valaki, hogy máshogy kellene csinálni, ha soha senki nem mondja el neki? 

Ne tedd

Semmi nem kötelező. Ha számodra az orális szex nem kellemes, akármelyik oldalon is állsz, akkor ne csináld. A pasiknak is csak akkor jön be, ha úgy érzik, fesztelen, kellemes és laza az egész. 

Mondd el, hogyan csinálod

Tudjuk, hogy volt már rá példa, hogy magadtól érkezett a kényeztetés! Akkor bizonyára pontosan tudod, melyek a legkellemesebb pontok, ha téged izgatnak. Ebben az esetben ne titkolózz, oszd meg az infót a pasiddal is!

via