A pasik körében még mindig nagyon népszerű a mélytorok technika. Ám hogyan lehet ezt jól csinálni? Hogyan segíthetsz magadnak? Mutatjuk!

A mélytorok sem való mindenkinek

Jessica Drake pornósztár szerint nem mindenki alkalmas a mélytorkozásra, ám az biztos, hogy a megfelelő technikával sokkal jobb élménnyé tehetjük az adó fél számára is. Szerinte még olyan kollégái is vannak, akiknek ez nem való, tehát ha úgy érzed, neked tényleg semmi kedved hozzá, akkor egyáltalán ne legyen bűntudatod.

A helyes technika elsajátításával azonban sokkal egyszerűbb, kellemesebb és eredményesebb lehet a mélytorkozás, kezdésként elég, ha négy alapvető dologra nagyon odafigyelsz. 

Ne stresszelj!

Válasszatok olyan pozíciót, amikor te irányítasz. Legyen a te kezedben a döntés, mennyire gyorsan és mélyen történik a kényeztetés, így nem kell majd attól tartanod, hogy rá vagy utalva valakire, bármikor abbahagyhatod, ha épp kényelmetlenül érzed magadat. 

Spray-k

Kerüld a toroklazító sprayket, mert azt a hamis illúziót kelthetik, hogy minden tökéletesen működik. Csak akkor ajánlott ennek a technikának a gyakorlása, ha mindenféle ferdítés nélkül élvezhető és kellemes.

A test jelzései

Soha ne hagyd figyelmen kívül, hogy mit üzen a tested! Soha ne hagyd, hogy megtévesszen bármi. Ha öklendezel, nem kapsz rendesen levegőt, az sosem szexi vagy kielégítő. Ebben az esetben azonnal hagyjátok abba, és finomítsatok a technikán. 

Laza torok

Hidd el, a laza torok a dolog kulcsa. Ám mint mondtuk, ezt nem külső segítséggel (spray, gyógyszerek) kell elérned, hanem belülről, belső munkával. 

via