Hogyan lehet felejthetetlen az orális szex a pasi számára? Most öten is vallottak, számukra mitől lett felejthetetlen élmény egy-egy alkalom. 

A rendszerszerető

„Az egész péniszemet kapta, végig kényeztette a teljes hosszát. Aztán mélytorkozott is, és közben nyögdécselő hangot adott ki, ami nagyon felizgatott. Pontosan tudta, mi kell ahhoz, hogy elmenjek, és mindig megállt, hogy ez ne történjen meg. Soha nem volt még ennyire intenzív orgazmusom, mintha percekig tartott volna."

Az irányító

„A szájába nyúlhattam, amíg orálisan kényeztetett. Ez nagyon izgató volt, én irányítottam a szájának a mozgását. Aztán a heréimmel is játszott, ekkor teljesen elvesztettem az irányítást, és egy perc alatt el is mentem."

A NEDVES

„Én azokat az élményeket imádtam, amikor sok volt a nyelvvel való játék, a szemkontaktus, és rengeteg nyállal csinálta. Nem kell mindig az egészet kényeztetni, néha elég csak a nyelveddel felfedezni a teljes hosszát."

Az adrenalinfüggő

„Az anyukájánál voltunk, otthon volt ő is, és a két nővére is. Bementünk egy szobába, ahol bárki, bármikor ránk nyithatott volna. Az adrenalinszintem az egekben volt, hogy ránk ne nyissanak."

A hátsó kapus

„Fél órán át kényeztetett, de nem engedte, hogy elmenjek. Közben pedig nem volt neki elég, hogy imádom ahogyan a péniszem bekapta, még a fenekemet is izgatta. Utána 20 percig remegett a lábam, akkora orgazmusom volt."

via