Az orális szex egy nagyon sok összetevős dolog, számtalan tényezőnek kell meglennie ahhoz, hogy gondtalanul, önfeledten élvezhessük. Akár az adó, akár a fogadó oldalon állunk, van, hogy az élmény nem tökéletes. De melyek azok a dolgok, amelyekkel a nőknek kell megküzdeniük amikor orális szexben részesítik a pasit?

A méret a lényeg?

Kivagyok attól, amikor nem fér bele az egész pénisz a számba. 

Tudnod kell, hogy az orális szex nem attól lesz jó, hogy a teljes hímvesszőt a szádba helyezed. Inkább légy változatos és odaadó, érdeklődő. Nem akkor élvezi a pasi, ha végig csak azon van a fókusz, meddig van bent. 

Kellemetlen reflexek

Folyamatosan öklendezem, amikor csinálom.

Hidd el, tényleg nem az számít, mennyire mélyen engeded be a péniszét. Alkalmazz olyan technikákat, amelyek inkább a szívásra fókuszálnak, vagy ahol a hegyével kell játszanod. 

Sehogy sem jó

Fáj a fejem közben.

Az biztos, hogy orális szex közben nagyon könnyen és gyorsan kellemetlenné válhat a pozíció. Fájó fej, zsibbadó kar, elült lábak, elzsibbadt száj, nyakfájdalom - szinte az összes testrészünk egy pillanat alatt kezd el attól is fájni, amitől máskor nem. Nyugodtan válts pozíciót, ha így nem jó!

Nem a legfinomabb

Utálom az ízét.

Nemcsak a spermának, magának a hímvesszőnek, vagy az előváladéknak is lehet íze, ami van, hogy kellemetlen. Nyugodtan alkalmazzatok ebben az esetben ízesített síkosítót!

Meddig még?

Nem tudom, mikor hagyhatom abba.

Ha úgy érzed, te már eleget tettél, akkor vezesd át az együttlétet a következő szakaszba. Nyugodtan kezdd el csókolgatni a felsőtestét, haladj egészen a nyakáig. Hidd el, nem tud majd ellenállni!

via