A szexben ugye az a nagyon izgi, hogy a dolgoknak tényleg csak a képzelet szabhat határokat, így, ha te és a pasid kicsit bevállalósabbak vagytok, akkor miért ne váltogathatnátok a különböző szexpózokat is? Akár egymás után vagy éppen akció közben. Az alábbi 3 szexpóz pedig garantáltan meghozza az eredményt, sőt a többszörös orgazmus sem kizárt. 

A lótusz 

lótusz  vagy más néven jóga szexpózról már többször írtunk mi is, nem hiába, hiszen hatalmas népszerűségnek örvend. A lótusz egyszerre nagyon intim, de közben forró és vad, kivitelezése közben pedig mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást. Közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

A híd 

A híd szexpózról  is ejtettünk már néhány szót, szintén okkal, ugyanis ez a póz is elképesztően izgalmas, ráadásul hihetetlen orgazmus is ígér. Ez a póz nem a legegyszerűbb, cserébe azonban  brutális lesz az élvezet. Az egyik fő előnye, hogy elképesztően mély lehet a behatolás, az orgazmus pedig így sokkal intenzívebb. Ha szeretnéd tudni, hogyan kell a híd pózt csinálni, akkor olvasd el ezt a cikkünket! Viszont fontos, ehhez tényleg jó kondiban kell legyetek! 

A speed bump 

A híddal ellentétben a speed bump egyáltalán nem bonyolult, de mégis alaposan átmozgat, így amellett, hogy brutálisan élvezetes, még kalóriát is éget. Ez kvázi a kutyapóz újragondolt változata, ami közben te hasadon fekszel, egy párnával a csípőd alatt. A pasid aztán térdelő állásból közelít meg téged, a kezeit a csípődőn pihenteti, majd jöhet a behatolás. Amúgy ez egy nagyon intim póz, ugyanis a párok sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz, sokkal közelebb, mint a hagyományos kutya póz esetében. 

(via)