A szexben az a csodálatos, hogy a dolgoknak tényleg semmi más, csakis a képzelet szabhat határt. Ha te és a párod kísérletező típusok vagytok, akkor nektek is ki kell próbálnotok a speed bumb szexpózt, amivel az orgazmus is extra intenzív lesz. 

Kutyapóz újragondolva

A speed bump szexpóz ráadásul egyáltalán nem bonyolult, de mégis alaposan átmozgat, így amellett, hogy brutálisan élvezetes, még kalóriát is éget. Alapvetően ez a kutyapóz egy újragondolt változata, ami közben te hasadon fekszel, egy párnával a csípőd alatt. A pasid aztán térdelő állásból közelít meg téged, a kezeit a csípődőn pihenteti, majd jöhet a behatolás. 

Nagyon intim 

Egyébként ez egy nagyon intim póz, ugyanis a párok sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz, sokkal közelebb, mint a hagyományos kutya póz esetében. A csípőd alá helyezett párna pedig lehetőséget biztosít arra, hogy elérhetővé váljon a G-pontod, így pedig sokkal könnyebben érheted el az orgazmust is. 

Ölelkezés, csókok 

Ezt a pózt egyébként gyakran a kanalazással hasonlítják össze, abból a szempontból, hiszen közben lehetőség van az ölelkezésre is, ami még inkább fokozza az intimiást, ezáltal pedig növekszik a kötődés a felek között. A pasid a póz kivitelezse közben csókolgathatja a hátad és a nyakad, ezzel is erősítve a köztetek lévő érzelmi köteléket. 

(via)