Ha szeretnéd feldobni a misszionáriust pózt, akkor ne is keresgélj tovább, a kagyló szexpóz lesz a tökéletes alternatíva. 

Így csináljátok

A kagyló szexpózzal olyan mély lehet a behatolás, mint még soha, arról pedig nem is beszélve, hogy közben a csiklót is úgy lehet stimulálni, hogy sokszoros lehet az élvezet. A póz kivitelezése során feküdj a hátadra, majd húzd fel a lábaidat, úgy, hogy azok már szinte a füled közelében legyenek. Arra azért ügyelj, hogy csak addig húzd fel a lábaid, amíg kényelmes.

Mélyebb lehet a behatolás

Ezt követően engedd, hogy a partnered feléd feküdjön, a pasinak viszont ehhez kelleni fog egy kis erőkifejtés, ugyanis a karjaival meg kell tartsa magát. Ekkor  jöhet a behatolás, ami még a szokásosnál is mélyebb lehet, ráadásul a pasid eközben a szeméremcsontjával tudja izgatni a csiklód, így még extrémebb lehet az élvezet. Sőt, akár te magad is tudod az ujjaiddal kényeztetni magad eközben, de akár a mellbimbóid is izgathatdod, így az orgazmus igazából garantált. 

Biztonságos? 

Mint minden szexpóznál, a kagylónál is elképzelhető, hogy egyik vagy másik fél meghúzza magát, főleg azért, mert ez a testhelyzet meglehetősen nagy rugalmasságot igényel, pláne a csajoktól. Ennek ellenére ez a póz általában nagyon biztonságos, legalábbis abban az esetben, ha mindent csak addig csináltok, amíg kényelmes. 

(via)