A TikTokon trendek jönnek és mennek, ám újabban  vírusként terjednek az olyan videók, amiben egy népszerű szexpózról beszélnek, aminek a neve: „A bokád a fülbevalóm”

Bizarr, de izgalmas 

A bizarr hangzású szexpózról először tavaly decemberben jelentek meg videók a közösség oldalon, a TikTok felhasználók ugyanis úgy döntöttek, a nyilvánsoság előtt vitatják meg a pozíció előnyeit. Lényegében arról van szó, hogy a póz kivitelezése során az egyik fél a hátán fekszik, eközben pedig a lábait a partnere vállára helyezi.

Na, de mitől új? 

A pózt azért is imádják annyian, mert mélyebb behatoláshoz vezet, így pedig percek alatt jöhet az orgazmus, mind a nőknek, mind pedig a férfiaknak. Persze joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy ez mitől új póz...Valójában nyilván nem az, de a trendi, új elnevezése mégis nagyon izgalmassá teszi, okkal terjednek az ezzel kapcsolatos felvételek a TikTokon. 

Unisex

„A bokád a fülbevalóm” irányzat azonban azért nagyon érdekes, mert kiemeli, hogy ezek a pózok unisexek lehetnek. Nyilván most felmerül benned a kérdés, hogy nőként miért kerül a pasid lába a te válladra. Nos, erre nagyon egyszerű a válasz, ugyanis ez az új, fancy póz valószínűleg arra IS utal, amikor nőként egy felcsatolható pénisszel okozol örömöt análisan a pasidnak. (Sőt, hovatovább ez a szexpóz, ami nem csak kizárlaga hetero párokra korlátozódik) 

(via