Egy igazi amazon vagy az ágyban? Akkor érdemes lehet kipróbálnod a görög mitológia ihlette szexpózt, ami szintén az amazon nevet viseli. Ha odavagy a játékos dominanciáért, akkor ez a pozíció egyenesen neked lett kitalálva. 

Az amazon szexpóz

Shannon Chavez Qureshi szexterapeuta szerint az amazon szexpozíció a klasszikus tehenészlány és a jól ismert misszionárius póz technikáit ötvözi, de természetesen van benne egy jókora csavak. Az amazon szexpóz közben ugyanis a férfi a hátán fekszik, a lábát pedig a mellkasához húzza a térdeivel együtt. Eközben a nő leguggol, majd óvatosan ráül a férfi nemi szervére. A póz közben fel és le ugrálhatsz a pasidon, ő pedig garantáljuk, hogy minden pillanatát élvezni fogja. Fontos kiemelni, hogy az amazon pozitúra igényel némi ügyességet, rugalmasságot, valamint stabilitást, de mindenképp érdemes próbálkozni.

Az intimitás növelése 

Ez egy igazán domináns pozíció, így ha, igazi amazon vagy az ágyban, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnotok. Ami a legjobb az egészben, hogy ez a póz lehetővé teszi, hogy szabályozd a behatolás mélyéségét, így többszörös lehet az a bizonyos élvezet is. Arról pedig már nem is beszélve, hogy eközben a párod simogathatja a feneked és a combajaidat egyaránt. A terapeuta elmondta, hogy a póz az intimitást is növeli, hiszen közben a partnerek egymással szemben helyezkednek el, így folyamatos lehet a szemkontaktus. Sőt, a póz kivitelezése során kézzel vagy szexjátékkal is könnyen lehet közben izgatni a csiklót, így az orgazmus szinte garantált. 

Elsöprő orgazmus

Az amazon szexpóz kapcsán a nők és a férfiak is egyaránt azt mesélik, hogy nagyon erőteljes és intenzív orgazmus eléréséhez segítettek őket, így, ha te és a párod kísérletező típusok vagytok, akkor mindenképpen próbáljátok ki. 

(via és via)