Bekötött szemmel szexelni, több mint izgalmas. Persze csak akkor, ha mindketten ezt szeretnétek, de hidd el, ha van is benned egy kis félsz, megéri kipróbálni. Ha bekötitek a szemed, az segíthet a gátlásaid leküzdésében, ráadásul lehetőséget biztosít arra, hogy a többi érzékszervedre hagyatkozz. Ráadásul vannak olyan szexpózok, amik kimondottan élvezetesek, ha bekötött szemmel csináljátok őket. Íme, 3 szexpóz amiben muszáj, hogy a pasid bekösse a szemed.

Klasszikus misszionárius 

Talán azt gondoltad, hogy a misszionárius póz ideje lejárt, pedig az igazság az, hogy ez nagyon izgalmas is lehet, már ha hajlandóak vagytok egy kis csavart vinni a dologba. Ha például a misszionárius közben bekötitek a szemed, akkor máris egy egészen más szintre emelkedtek, hiszen kénytelen leszek az egyéb érzékszerveidre hagyatkozni közben. Arról nem beszélve, hogy a misszionárius az a póz, melynek során a pasi igazán mélyre tud benned hatolni, már, ha a lábaid egy kicsit magassabbra emeled és hagyod, hogy tényleg elmélyüljön benned. Mindeközben pedig, ha még a szemed is be van kötve, az annyira izgató és kalandos lehet, hogy az orgazmus is garantált. 

Rock 'n' roll póz 

Ez egy igazán vagány póz, ráadásul itt mindketőtök szeme be lehet kötve, úgy még izgalmasabb lehet az egész. Hogyan csináljátok? A pasi üljön az ágyon, akár a fejét a fejtámlának támasztva, a lába legyen kinyújtva, a térdei pedig enyhén meghajlítva. Vele szemben, az ölébe ülve helyezkedj el te, majd kezdj el rajta ringatózni. Ez a pozíció rendkívül intim, mivel szemtől szemben vagytok egymással, ám ha mindkettőtök szeme be van kötve, akkor még izgibb lehet az élmény, ugyanis a látásotok helyett a többi érzékszervetekre kell hagyatkoznotok. Piszkos suttogás, szorítások, egy kis simogatás és mély légzések, ezek azok, amig még tovább fokozhatják az élményt. 

A bambusz póz

Te legyél bekötött szemmel, az egyik lábad pedig tedd a pasid vállára, a másikat nyújtsd ki. A srác aztán letérdel és így próbál meg beléd hatolni. Ez a póz is sokkal izgibb bekötött szemmel, de azért azt fontos megemlíteni, hogy a Kámaszutra bármelyik póza működhet bekötött szemmel, hiszen minden kizárólag a ti fantáziátokra van bízva. Szóval hajrá! 

(via)