Itt az ideje, hogy a pasiddal egy olyan szexpózt próbáljatok ki, ami új szintre helyezi a szexuális életeteket.

Miért jó a lapuló szexpóz?

A lapuló szexpózzal nem tudtok mellélőni, nemcsak az intimitást, de életed legnagyobb orgazmusát is elhozhatja. Egyszerre fókuszt kap benne a mély behatolás, de a romantikus összebújás is.

Na de hogyan kell csinálni? Máris eláruljuk!

A nő ilyenkor arccal lefelé fekszik az ágyon, lábait pedig egyenesen kinyújtja. Emeld meg a csípődet, de ne túl magasra, csak enyhén. Ezután már a pasidon a sor, aki fentről hatol beléd.

Figyeljetek a tempóra, ugyanis extrém mélyre mehet a partnered, és ha nem kedvelitek a túl durva együttléteket, akkor érdemesebb inkább lassabb tempóban haladni. Ha úgy érzitek, most aztán megremeghet a ház is, akkor kapcsoljatok magasabb fokozatba!

Orgazmuseső

Ez a szexpóz azért sokak kedvence, mert még nagyobbnak érződik a párod hímtagja, így ha alapvetően extrém méretekkel rendelkezik, nem biztos, hogy ez lesz a kedvencetek. Ezzel a mély és intenzív behatolással, sokkal közelebb kerülhetsz a hüvelyi orgazmushoz, ami hihetetlen tűzijátékot eredményezhet az együttlét végén.

Hogy még teljesebb legyen az élmény, a pasid kényeztethet a hátadon, csókolgathatja a tarkódat, a nyakadat, vagy akár a hajadba is túrhat. Hidd el, arcpirítóan szexi lehetsz ebben a pózban IS!

via