Itt az ideje, hogy kilépjetek egy kicsit a komfortzónátokból, na meg a jól megszokott, puha ágyikótokból. Váltsatok helyszínt, és élvezzétek ki egymás társaságát egy olyan helyen, ahol még soha sem. Az új helyszín persze kockázatokat is tartogathat, de ha körültekintően jártok el, akkor semmiért sem kell komolyan aggódnotok, a főszerep az izgalomé lehet, na meg az orgazmusé.

Szex az autóban

Oké, lehet hogy egy kicsit olyan, mint hogyha 15 évet visszamentünk volna az időben. De hidd el, hogy kocsiban nem csak idejemúlt, és nem is csupán kényelmetlen lehet az együttlét. Ugyan a spontaneitást semmi nem übereli, azért pár lépést megtenni nem árt, mielőtt belevetitek magatokat a járgányba. A tisztaságra nagyon ügyeljetek, és arra is hogy hol álltok meg a kocsival.

Lift

Na ez aztán egy igazi adrenalinbomba lehet, ez a nagyon zárt tér ugyanis mély, fülledt, erotikus jelentéssel bír. A meglepetés kockázata sokakat felcsigáz, na meg az idő rövidsége is. Kevésbé kockázatossá tehetitek, ha az épületben, akár több lift is található. De ugyanúgy játszhattok az időponttal is, természetesen késő este, vagy éjszaka sokkal kevesebb az esélye, hogy bárkivel is össze fussatok.

Egy kis buli

Filóztál már arról, hogy úgy szexeltek a pasiddal, hogy nem csak egyedül vagytok a lakásban? Megfordult már a fejedben, hogy elszöktek pár percre a fürdőszobába? Akkor a következő bulin fogadd meg a tippjeinket, és ne hagyd, hogy a félelem az utatokba álljon. Mindenképpen várjátok meg, amíg a hangulat a tetőfokra jut. Ha WC is ebben a helységben található, akor kétszer gondoljátok meg, belekezdtek-e, mert így sokkal nagyobb az esély a lebukásra. Ügyeljetek rá,hogy akkor a legideálisabb a fürdőszoba szex, ha az aktus során hallható zajokat elnyomja a zene. Az emberek általában túl elfoglaltak ahhoz, hogy azonnal pisilni menjenek amikor jön az inger, inkább benne maradnak egy hosszú beszélgetésben, mint sem hogy kirohanjanak. A legjobb, ha be is avatunk valakit, aki szemmel tartja a fürdőszoba ajtaját.

via